Pagina's

maandag 3 augustus 2015

Kaart met restjes/nieuwe gids/extra bestellingVandaag een kaart met wat overblijfselen van mijn Madeira-swap.


Het is zoooo leuk om van restjes iets te maken, dat geeft me altijd extra veel voldoening.
Het gekreukelde papier dat je ziet, komt van een rolletje 'brood inpakpapier' dat ik na een workshop van Jenni Pauli uit Duitsland mee mocht nemen.  Ik heb het hier in Nederland nog nooit gezien, maar het lijkt een beetje op patroon-papier om kleding op uit te tekenen. Ik heb het gewoon wat verfroemeld en het vervolgens met de naaimachine vast gestikt.Afgelopen vrijdag viel bij de meeste demonstratrices de nieuwe herfst/winter catalogus op de deurmat. Wij hadden hem al eerder online kunnen bewonderen, maar er gaat wat mij betreft toch niets boven een papieren versie. Het was weer smullen geblazen! Persoonlijk vind ik het een schitterende gids, boordevol nieuwe producten en voor elke stijl wat wils. 
Natuurlijk kan ik het niet laten om alvast een pre-order te plaatsen, zodat deze binnen is als ik van vakantie terug kom. Om ook de nieuwe Weekly Deals nog mee te pikken, plaats ik daarom woensdag 5 augustus stipt om 10.00 uur nog een extra bestelling. Wil je nog iets meebestellen (wellicht van de Weekly Deals) laat het me dan voor 10.00 uur weten en dan kan het mee. Vanaf woensdag 19 augustus stuur ik het dan naar je op of kan je komen afhalen. Je krijgt dan tevens automatisch en als eerste een gratis herfst/winter catalogus bij je bestelling.  


Bestel je op 5 augustus niet, maar wil je wel een exemplaar, dan kun je er op vrijdagmiddag 21 augustus tussen 15.00 en 18.00 uur eentje bij me komen afhalen. Opsturen kan ook: stuur me een mailtje en ik stuur er eentje naar je toe tegen € 2,76 verzendkosten. Natuurlijk krijgt iedereen die de komende maanden iets bij me besteld sowieso een exemplaar.


Op 1 september komt de gids online en mag ik ook voor jullie bestellen. 

2 opmerkingen:

Colien zei

Mooie restjeskaart, gave stiksels en sprekend met het zwart!
grtz.Colien

Marijke zei

Hou wel van restjes kaarten, prachtig!! Leuk dat gefrommeld broodpapier.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...