Pagina's

donderdag 6 augustus 2015

Van afval tot zeesterMijn stempel-maatje Marie-Claire was laatst wel heeeeeeel creatief met restjes! Zij transformeerde het stukje afval rubber dat uit de ster van de set You're So Sweet komt tot zeester.
Ik vond het idee zo leuk gevonden, dat ik het ook graag wilde uitproberen en met jullie delen. Je stempelset is hiermee ineens een stempel rijker (als je het afval tenminste nog niet hebt weggegooid). Dit is mijn creatie:

 {ZWIJMEL}Ik denk dat ik hem Patrick noem! (Naar de zeester van Spongebob)

 

Patrick is dus geboren uit dit afvalstukje van van de stempelset You're So Sweet:De aquarel achtergrond maakte ik door met een Aqua Painter een beetje Crumb Cake en Pool Party inkt uit de deksel van het inktdoosje te halen en uit de losse pols uit te vegen op een stukje Watercolor Paper. Je hebt dus echt niet veel nodig voor een prachtig resultaat.
Ik ben heel blij met mijn kaartje en ik word er helemaal vrolijk van als ik er naar kijk.Maar nogmaals; de credits voor Patrick zijn echt voor Marie-Claire. Op haar blog post ze tegenwoordig niet meer veel, maar op haar Facebook pagina des te meer. Neem daar eens een kijkje om te zien wat voor moois ze allemaal maakt: Marie-Claire van Lierop Pearson.

Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

Maria V zei

Wat een leuke manier van recycle en wat een enig kaartje. Even bij mijn stempels gekeken. Bij de bloemetjes zit geen rand en bij de veren zit geen 'afval'.
Maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Wie weet is er met de kleine stukjes rubber ook nog wat te maken.

kaneeltje zei

Een leuk idee van je collega ! Heb sterren genoeg in mijn verzameling maar nooit aan een zeester gedacht.....

Colien zei

Superleuk! Vorige week waren we op zomerkamp en we hadden Spongebob als thema. Eén van de 6 groepjes heette natuurlijk Patrick, dus ik moest even glimlachen om je naam voor de ster.En je hebt het kaartje weer briljant, zomers op de foto gezet...
grtz.Colien

Linda Visser - van der Velden zei

wat een superleuk kaartje!

Anna Laura zei

Wat een leuke kaart, en een heel leuk idee zo met de stempel uit het afval!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...