Pagina's

zondag 25 oktober 2015

In the spotights: Fine-Tip Glue Pen


Goedemorgen deze morgen,
Vandaag 2 kaartjes gemaakt met  de Greetings Thinlits en gelijmd met Fine-Tip Glue Pen van Stampin' Up! Deze laatste is een absolute topper en must-have uit de herfst/winter catalogus, ik zou hem niet meer kunnen missen.
Waar ik voorheen altijd zat te knoeien en stoeien met fijn uitgesneden teksten, gebruik ik nu de Fine-Tip Glue Pen en het plakwerk is in no time en zonder kliederen geschied.Hoe heb ik de kaart gemaakt?Nou, men neme eerst wat restjes papier,  bij voorkeur in een leuke kleurencombi.....


Men stanze deze uit met een tekst van de Greetings Thinlits.....
Dan neme men een flesje Fine-Tip Glue pen ter hand, houdt men met de ene hand het zwarte gedeelte van het flesje vast en draait men met de andere hand het witte dopje eraf. Dan plakke men de hele riedel zonder knoeien vast.

Zoals je zet heeft het flesje een hele smalle opening, waardoor het dus uitermate geschikt is voor het lijmen van kleine embellishments, glitter en kleine papieren die-cuts. De lijm is niet geschikt om er zwaardere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld knoopjes mee te lijmen.Door het ijzeren pinnetje in het dopje blijft de het flesje altijd goed open. Tip: heb je moeite om het dopje/pinnetje goed terug op het flesje te krijgen en biedt je leesbril niet voldoende hulp, houd dan het dopje met je ene hand vast met het pinnetje tegen een vingertop, zodat het pinnetje niet weg kan schieten en je vinger als het ware als geleide dient. De prijs van een flesje is € 8,50 en eventueel bij mij te bestellen. Het werkt echt goed!
Sterker nog..... het werkt zo goed dat ik er nog maar een kaartje mee heb gemaakt.
Dat was het weer voor vandaag. Dank je wel voor je bezoekje en geniet van de extra lange zondag en het mooie weer (hier in het zuiden schijnt het zonnetje).

Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Sabine zei

Hartstikke leuke kaartjes heb je gemaakt. En lekker vrolijk Liefs Sabine

Thea zei

Superleuke kaartjes Margriet, en dit plakselpotje staat hier ook voor het grijpen, een toppertje!

Groetjes Thea

Colien zei

Gave kaarten, zowel de vrolijke, gekleurde versie als de zwart/witte!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...