Pagina's

maandag 19 oktober 2015

Workshop Stampin' Up! + vervolg filmpjeOeps....... is het alweer een week geleden dat ik iets gepost heb?!Da's zakelijk gezien niet zo best, Margriet! Regelmatig posten en consequent zijn is belangrijk in het Bloggers wereldje, maar laat ik juist dáár nou niet zou goed in zijn. Vrijheid blijheid is mijn motto en schrijven wanneer ik er zin in heb. Daarom ben ik juist eigen baas geworden. Bovendien heb ik een goed excuus; dat filmpje van vorige week telde wel voor 3 blogposten bij elkaar, toch? (-;
En nu zonder gekheid; iedereen heel erg bedankt voor de positieve reacties op mijn eerste Stampin' Up!  Youtube filmpje. Belangrijke les die ik geleerd heb: zet je filmpje op 'Openbaar', muts die je bent! Ik heb  wel heel hard moeten lachen om deze klunsigheid en heb zowel met het maken van het filmpje als bij het lezen van de reacties heel veel plezier gehad, dus er gaan er zeker meer volgen.
Welnu, weer verder met wat creatiefs. Als je mijn Facebook of Instagram papina volgt heb je ze natuurlijk al lang gezien, maar voor degene die dat niet doen, hier nog het totaal plaatje van één van mijn laatste workshops.
2 kaartjes liet ik al eerder zien, maar deze nog niet;

De achtergrond ovalen zijn gestempeld met een stempel uit de Pretty Thankful set van Stampin' Up! De Cheers is gestanst met een die uit het setje Greetings Thinlits, net zoals de Hello en Thanks van de andere kaarten.
En laten die kaarten nou precies passen in dit doosje, gemaakt met het Envelope Punch Board.....


Ik beloof jullie bij deze plechtig dat ik binnenkort een filmpje zal opnemen en plaatsen hoe ik dit doosje heb gemaakt. Wanneer.......? Tja, da's nog even afwachten. (-;
Leuk dat je weer langs kwam, ik wens je een fijne week toe!
  
3 opmerkingen:

Ruth zei

Hallo Margriet,
was sind das wieder alles für schöne Werke...
Ich bin sehr begeistert von Deinem wunderschönen Stil den Du hier immer zeigst!
Herzliche Montagsgrüsse von Ruth

Thea zei

Leuk leuk leuk! Ik blog ook niet zo vaak inderdaad als ik zin (en tijd) heb ;-).
(ga je filmpje nog even opzoeken en bekijken)

Groetjes Thea

Sarah zei

Ook leuk !! Misschien moet ik toch ook zo ' n bord aanschaffen ? Liefs Sarah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...