Pagina's

zondag 20 december 2015

Stampin' Up! kerst cadeaubon | kerstboom | kerstwensen | verloting stempelset | extra besteldata
Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom? Misschien is een cadeaubon van Bij Margriet dan iets voor jou of je dierbare. Verkrijgbaar vanaf € 15 en onbeperkt geldig.


En over bomen gesproken. Ik heb jullie mijn kerstboom van dit jaar nog niet laten zien. Hij is een beetje anders dan anders.


Vandaag gaan alle kerstwensen eruit en op de post en komen er ballen in.


De sterren heb ik niet zelf gevouwen, maar enige weken geleden kant-en-klaar gekocht bij de Hema uit de afprijzingsbak; 3 stuks voor € 0,50. Daar kan ik zelf niet voor gaan zitten vouwen hè..... (-; De labels heb ik wel zelf gemaakt.Voorts nog enkele bestellingen die klaar staan stonden om afgehaald te worden. Vind het zo leuk om ze gezellig in te pakken.En zoals beloofd nog de bekendmaking van de winnaar van de gratis stempelset. Deed je een bestelling deed ik 1 lootje met je naam in de hoge hoed typte ik je naam in op internet en nam je deel aan mijn make-and-take van gisteren typte ik je naam (ook) in. Daarna deed de computer zijn ding en kwam......


als winnaar uit de bus! Ankie de stempelset komt deze week naar je toe! Veel plezier ermee.En dan tot slot nog even over mijn aangepaste besteldata in de rechter zijbalk. Ik heb nog wat extra bestellingen ingelast om toch zo veel mogelijk te kunnen profiteren van de Einde Jaar Sale en Weekly Deals. Dus wil je nog mee profiteren laat het me dan weten.Tussen kerst en nieuw ben ik gewoon bereikbaar, maar staan mijn Stampin' Up! werkzaamheden op een lager pintje. Je mail of bestelling wordt gewoon verwerkt, maar het kan een beetje langer duren dan dat je van me gewend bent. Alvast dank je wel voor je begrip.Fijne zondag nog!4 opmerkingen:

Marlies zei

Wat was de GRATIS make&take goed verzorgd, zoals altijd wanneer ik bij je kom knutselen. Het waren weer fijne inspirerende uurtjes. Je kerstboom zag er geweldig uit, een beetje jammer om al die mooie sterren er weer uit te halen. Wel leuk dat we er allemaal eentje mochten uitzoeken. Het tasje zag er weer leuk uit. Ik heb inmiddels al een aardige verzameling "Margriet-labels", ze zijn te leuk om niet te bewaren. Heel erg bedankt voor de fijne middag met alles erop en eraan!!!! Lieve groetjes, Marlies

Susanne zei

Very nice tags and bags, thank you for sharing.

Have a nice day,

Susanne

www.made-by-sannshine.blogspot.de

Colien zei

Mooie cadeaubon, maar ik denk dat 'mijn Santa' andere cadeautjes heeft ingepakt voor me. Dus heb ik zojuist zelf maar even een appje aan je gestuurd ;-)
Gaaf ingepakt die bestellingen, leuke verpakkingen!
Grtz.Colien

Mary zei

na lange tijd weer eens op je blog......en ooo wat heb ik genoten...lees;gelachen van je blogpostjes!!
De label week.....super gaaf!!!
Geniet fijne dagen met je familie!!
groetjes Mary

ps.....je autootje is helemaal top!!! Ik wil mijn hele leven al een 'eend'.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...