Pagina's

woensdag 2 december 2015

Stampin' Up! zwarte PietTijdens de Stampin' Up! conferentie van vorig jaar kreeg ik een hele leuke swap van collega demonstratrice Wendy Haverkamp. Ik heb hem al die tijd goed bewaard en nu was het eindelijk de tijd van het jaar om hem eens na te maken.
En als ik dan toch bezig was, deed ik dat gelijk maar een heleboel keer......
Vorige week organiseerde ik een Sinterklaas workshop, waarop de deelneemsters o.a. dit Pietje maakten. Om het ons allemaal wat gemakkelijker te maken, maakte ik een overzichtje met welke ponsen je nodig hebt. Rechts-onder op de foto zie je de swap die ik van Wendy kreeg.

De neus heb ik met de allerkleinste cirkelpons van Stampin' Up! geponst. Deze maakte een aantal jaren geleden onderdeel uit van de Itty Bitty Shape Punch Pack, welke helaas niet meer verkrijgbaar is. Als alternatief kun je natuurlijk heel gemakkelijk een ander klein cirkelponsje gebruiken.
 Wat een grappig Pietje is het hè?Maak jij hem liever in een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook. (-;

Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

Janneke zei

Ow wat zien deze pietjes er leuk uit!

XO Janneke

Je@net zei

Wat leuk, Margriet.
Bedankt voor de uitgebreide beschrijving. We hebben vrijdag pakjesavond, kan nog mooi wat leuke labels maken voor die tijd :o)

Maartje zei

Geweldige pietjes! Logisch dat je deze ook wilde maken! Bedankt voor je duidelijke uitleg! Ik heb niet zoveel ponsen, ben meer van de snijmallen,maar ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Groetjes!

Colien zei

SUperleuk en de workshop had je (weer) geweldig voorbereid!
grtz.Colien

Jantine zei

Leuk Margriet!
Bedankt voor het "patroon"
Groetjes
Jantine

Anita zei

Keileuk!!!

Berdien Weideveld zei

Geweldig!! Ik ben te druk met de spullen voor de kerstmarkt hier anders was ik ze zeker ook gaan maken. Ik bewaar het idee voor volgend jaar !
Groetjes Berdien

Ellen zei

Superpietje! En het was een geweldige en goedvoorbereide (bord!) workshop :)

Inge Groot zei

Ik vind ze helemaal te gek! Dank je wel voor de uitleg Margriet :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...