Pagina's

zondag 28 februari 2016

Stampin' Up! Teamdag Bij Margriet Deel IV | hoe de dag begonOh help! Ik realiseer me dat er nog zoveel foto's van mijn teamdag op mijn telefoon staan die de moeite van het laten zien waard zijn.....Vandaag deel IV dan maar.Nog voordat de teamdag goed en wel was begonnen werd ik al ontzettend in de watten gelegd door mijn lieve team.


Een schitterende bos bloemen, prachtige tas, lekkere fles wijn, hele mooie armband, lovely theepot met bijpassende mokken en een zelf geëtst champagneglas.........
 


Ooooh mensen, wat een verwennerij!! Helemaal niet nodig natuurlijk, maar wel héél erg lief en leuk!!
 


En OMG dat voerde de druk om een geslaagde dag van te maken, nog een beetje extra op..... (-;

 
 Ondertussen werd er ook nog een heleboel eten binnengebracht.


Mijn lieve zussen Inge en Karin maakten er een prachtig buffet van.Zo ongeveer genoeg om een heel asielzoekerscentrum mee te voeden, zeg maar....


En alsof dat nog niet genoeg was, stond er ook nog een een taartenbuffetje aan de bar.


Waarbij er volop recepten werden uitgewisseld.


Toen brak het moeilijktste gedeelte van de dag voor mij aan.{Slik}De opening en een praatje houden voor 27 personen.{Nog meer slik}Maar goed, wat moet, dat moet en soms moet je uit je comfortzone stappen.De dames waren vol verwachting en één en al oor, dus ik kon het écht niet langer meer uitstellen.


Gelukkig had ik een beetje steun aan de tafel...


Ik opende de dag 'officieel' met het voorstellen van mijn Mystery Guest (tot op het laatst geheim gebleven) de duitse Jenni Pauli.


Jenni is mijn inspiratiebron en grote Stampin' Up! voorbeeld. Ik heb echt máánden moed bij elkaar moeten verzamelen om te durven vragen of ze misschien op mijn teamdag wilde komen en een workshopje wilde geven......En wat denk je?Toen ik het eindelijk durfde te vragen, zei ze meteen en spontaan JA!Je wilt niet weten hoe blij ik was (en nog ben). Een droom die uitkwam! (((-:Nu het 'officiele' gedeelte dan eindelijk achter de rug was konden we beginnen met de workshops.Maar daar kom ik later op terug. Genoeg getypt weer voor vandaag.Een zonnige zondag nog.
5 opmerkingen:

Colien zei

Wat gezellig allemaal! En wat ziet dat buffet er lekker uit, top!!
grtz.Colien

Sarah zei

Wauw Margriet ! Ik sta toch altijd versteld van jou ! Weer leuk vertelt en een dikke pluim voor jou !!!
Liefs Sarah

Jantine zei

Wat een verwennerij! Goed gedaan!
En wat bijzonder voor je, dat je grote voorbeeld wilde komen!
Groetjes
Jantine

kaneeltje zei

Sjonge jonge wat een buffet......(kwijl,kwijl) fijn met zulke zussen als hulp ( heb je de hele familie ingezet ?), wees er zuinig op. Je pakt groots uit......Jenni Pauli....wow. Het was vast een topdag met zo'n groot organisatietalent als jij, kom gauw weer eens lezen.

Inge Groot zei

Stoer van je dat je dat toch allemaal wel doet en durft. Kan mij helemaal voorstellen dat je de bibbers had om een praatje te maken voor al die verwachtingsvolle gezichtjes ;o) Leuke foto's van een ongetwijfeld geweldige dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...