Pagina's

vrijdag 5 februari 2016

Valentijn Inspiratie | bereikbaarheid tijdens carnavalHey, hallo en goedemorgen!


Vandaag geef ik jullie wat Valentijn Inspiratie. 
De teksten komen uit de Water Color Wishes Card Kit. Het schattige envelopje komt uit een retired set Lovely Amazing You, die nooit in Europa verkrijgbaar is geweest. Ik kreeg hem tijdens mijn bezoek aan Leadership in Florida vorig jaar. En elke keer als ik naar deze set kijk of hem in mijn handen heb moet ik denken aan mijn avontuur van vorig jaar. Het is zo'n souvenir dat je nooit meer weg doet!Ook de hartjes zakjes zijn niet meer verkrijgbaar. Voor het grote roze hart op de tag heb ik eerst een hartje uitgestanst met de Sweetheart Punch en heb het negatief gebruikt als malletje en deze met een Sponge Dauber ingekleurd. De hele kleine hartjes komen uit de uilenpons. De kleurtjes die ik gebruikt heb zijn Pink Pirouette en Real Red.   En dan nog even een huishoudelijke mededeling: tijdens de carnaval ben ik slecht bereikbaar. Ik lees de mails wel, maar als ze niet dringend zijn, dan zal ik ze pas vanaf dinsdag weer beantwoorden. Graag je begrip; het typt zo lastig in de kroeg. (-;Alaaaaaaaaaaaf!Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

Colien zei

Mooi gemaakt weer en leuk dat je er goede herinneringen mee ophaalt! Fijne carnaval, veul leut!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...