Pagina's

maandag 23 mei 2016

N&SOp het moment dat dit blogbericht het wereldwijdeweb op gaat, dobber ik ergens rond op de Middelandse Zee tussen Barcelona en Napels samen met een paar honderd andere demonstratrice van over de hele wereld.  {gelukzalige zucht}
De afgelopen weken ben ik volop in de weer geweest met producten uit de nieuwe catalogus. Graag laat ik jullie voor het ingaan van de nieuwe catalogus (1 juni) nog wat creaties zien. Zoals hierboven bijvoorbeeld de lege koffiemelk flesjes die ik pimpte.De voorbeeldjes zijn gemaakt met de Pop of Paradise set, de stempelset waarin ook de flamingo uit mijn vorige post zit.


In deze set zit ook een heel klein, schattig ananasje. 


 
Welke net als de flamingo helemaal hot is op dit moment.Wegens vakantie en gebrek aan WiFi ben ik de komende week niet in de gelegenheid jullie mail te beantwoorden en is het de bedoeling dat ik mijn accu weer helemaal ga opladen voor de drukke juni-maand die komen gaat. Vanaf 31 mei zet ik alle opgedane energie weer in voor Stampin' Up! Bestellingen kunnen gewoon worden doorgegeven tijdens mijn vakantie. Dinsdag 31 mei ontvang je dan een bevestiging en plaats ik de aller-, allerlaatste bestelling uit de oude catalogi. Woensdag 1 juni gaat de eerste bestelling voor de nieuwe catalogus de deur uit. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen.... (-;Enne.... mocht je nu een heeeeele lange verlanglijst hebben, alleen of samen met vriendinnen, weet dan dat je gedurende de hele maand juni € 35 éxtra Rewards krijgt bij een bestelling vanaf € 350! Dat is dus bovenop de normale rewards die je ook nog krijgt. Is dat leuk of is dat leuk? Dan zeg ik voor nu toedeledokie! Ik 'spreek' jullie volgende week weer.3 opmerkingen:

Colien zei

Gezellige creaties allemaal, geniet van je welverdiende vakantie!!

Jantine zei

Geniet ervan!
Groetjes,
Jantine

Sarah zei

Geniet er van. Dik verdiend!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...