Pagina's

vrijdag 3 juni 2016

Heel veel Stampin' Up! nieuws | nieuwe worskhopdataTerug van een geweldige reis, oh wat hebben genoten en wat zijn we verwend!! Ik heb een drukke week achter de rug, met bezoekjes aan het ziekenhuis, de ortho, school, verjaardag, achterstallig werk, gezin en huishouden -tot overmaat van ramp een kapotte wasmachine-, lancering van de nieuwe catalogus en een teamdag in het vooruitzicht. Het bloggen schiet er dus wederom bij in. Ik hoop snel iets meer over de reis te vertellen en te laten zien hoor, want die was te mooi om ongezien voorbij te laten gaan.


Maar nu eerst even wat belangrijke SU-nieuwtjes.


Nieuwe catalugus


1 juni is de nieuwe catalogus live gegaan. Een catalogus boordevol nieuwe stempelsets, kleuren, ponsen, dies, frisse ideeën en inspiratie. Ik vind het persoonlijk de mooiste catalogus die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Klik hier of op de foto om hem online te bekijken.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016-2017%20Annual%20Catalog/2016_ACWeb_Eng-UK.pdfNieuwe Nederlandse stempelset

Met 20 Nederlandse demonstratrices mochten wij de teksten van deze stempelset bedenken. Zoveel demo's, zoveel wensen, dat was niet gemakkelijk. Daarbij moesten we ook rekening houden met de grootte van de Engelse teksten en de bijbehorende afbeeldingen. Voor wat betreft de teksten kwamen we er achter dat dingen die wij hier in het zuiden zeggen, ze in het westen bijvoorbeeld niet zeggen en andersom. De titel 'Recht uit het Hart' en nog wat andere teksten komen van mijn hand en daar ben ik best wel trots op. De stempelset kost € 45 en met de bijpassende Flourish dies als bundel € 72. Dat is veel geld, maar dan heb je ook 18 stempels en 10 dies.
http://www2.stampinup.com/ECWeb/ProductDetails.aspx?productID=143214#Iambringingbirthdaysback
 
2 juni is de dag, die je niet vergeten mag! Want dan ben ik namelijk jarig en daarom heb ik een leuke actie bedacht. Stuur jij mij een zelfgemaakte kaart voor mijn verjaardag, dan krijg je van mij een origineel kaartje terug op jouw verjaardag (misschien wel met een kleine verrassing). Bovendien verloot ik onder alle ingezonden kaarten een ‪#‎imbringingbirthdaysback‬ stempel van Stampin' Up! Wat moet je doen?
- stuur een zelfgemaakte kaart met daarin je naam, volledige adres én geboorte-datum
- de kaart moet uiterlijk 9 juni bij mij binnen zijn, dus je hebt nog de tijd om mee te doen
- mijn naam en adres: Margriet Tournier, Biezenkuilen 83, 5502 PB Veldhoven


#iambringingbirthdaysbackFoxy Friend Product Workshop
 
Op zaterdag 9 juli van 13.30 tot ong. 15.30 uur geef ik een workshop met de Foxy Friends stempelset en bijpassende pons. Ik maak een heleboel voorbeelden ter inspiratie, waaruit jij kunt kiezen om na te maken of er je eigen draai aan te geven. De kosten van deze workshop inclusief bundel (t.w.v. € 49,50) zijn € 54,50.  Je betaalt dus slechts € 5 voor de koffie/thee, lekkers en het materiaal. Waar heb je daar tegenwoordig nog een leuke middag voor? Opgeven kan uiterlijk t/m 2 juli i.v.m. bestellen van de bundel. Wil je wel de workshop volgen, maar de bundel niet in voren bestellen dan betaal je € 12,50 voor de workshop. Geef je snel op want vol=vol. Ik heb plek voor maximaal 8 personen. De workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.

Foxy Friends Stampin' Up!Workshop Oh Happy Day!
 
Op woensdagavond 6 juli van 19.30 tot ong. 21.30 uur gaan we een mini-albumpje maken, geïnspireerd op mijn Incentive Swap (de swap wordt aangepast). Kosten zijn € 12,50 incl. koffie/thee, iets lekkers en materiaal. Geef je snel op want vol=vol. Ik heb plek voor maximaal 8 personen. Deze workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.mini album
Gratis producten | extra rewards
 
 Gedurende de maand juni krijg je bij besteding van € 350 en meer € 35 éxtra Stampin' Rewards. Deze € 35 komt dus bovenop de 10% aan GRATIS producten die je normaal al krijgt bij een bestelling van € 200 en meer. Dit geldt bij een induviduele bestelling, maar ook bij een verzamelbestelling, bijvoorbeeld samen met je vriendinnen of als gastvrouw op een party. 
Rekenvoorbeeld: (verzamel)bestelling € 350 = € 35 + € 35 extra = € 70 gratis producten uitzoeken. Verzamelbestelling € 375? Dan krijg je € 45 + € 35 extra = € 80 aan gratis producten.
Je ziet het organiseren van een verzamelbestelling of knutselavond kan een aantrekkelijk aangelegenheid zijn!

Aantrekkelijke instapactie
 
Dacht je er misschien al langer over om demonstratrice te worden, dan is juni misschien wel DE  perfecte maand voor jou om in te stappen. Je koopt een starterspakket van € 129 en kiest voor € 175 aan producten. In de maand juni mag je bovendien nog eens GRATIS 2 stempelsets naar keuze uitkiezen! Is dat leuk of is dat leuk? In het geval je workshops gaat geven, kun je een leuk zakcentje bij verdienen of je eigen hobby bekostigen. Ik ben altijd nog op zoek naar uitbreiding van mijn team, dus neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer info. Tel. 06-37330259


Besteldata juni
Maandag 6 juni
Donderdag 8 juni
Dinsdag 14 juni
Woensdag 22 juni
Woensdag 29 juni
 
 
 
Afhalen bestellingen
Graag zoveel mogelijk op maandag en woensdag tussen 14.30 en 17.30. Gedurende deze tijden is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het vrijblijvend bekijken van mijn Stampin' Up! producten en creaties e/o een persoonlijk advies.Pfieuw, dat was het voor vandaag. Een boel info hè? Ik ga nu met mijn zoon naar de stad voor het kopen van een blouse en stropdas voor zijn gala. Een pak en schoenen heeft ie al, dus dit is nog maar een pies of keek..... (-;


Fijn weekend!
1 opmerking:

Colien zei

Aan de foto's op social media te zien, hadden jullie inderdaad een gave reis! Ik ga de nieuwe catalogus gewoon niet inkijken, veel te verleidelijk ;)
Geslaagd voor zoonlief? Best spannend zo'n gala, maar ook errug leuk, natuurlijk!
grtz. Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...