Pagina's

dinsdag 19 juni 2018

In de ban van de beer...


Haha, ik ben helemaal in de Ban van de Beer.Eén van de vele dingen die op mijn bucketlist staan is namelijk een beer in het wild zien. En dat gaat er binnenkort misschien wel van komen.
We gaan dit jaar o.a. op vakantie naar Canada en ik heb gezegd dat ik niet naar huis ga voordat ik een wilde beer heb gezien. ((-:Ondertussen ben ik nog gewoon lekker aan het werk/knutselen.
Dit beertje mag dan uit de set A Little Wild komen, maar hij is volgens mij alles behalve wild. Ik stempelde hem met zwarte  Memento inkt en kleurde hem in met Stampin' Blends.
Een prima combinatie, die Bij en Beer....Maandag 25 juni plaats ik een laatste verzamelbestelling voor mijn vakantie. Wil je mee bestellen stuur me dan een mailtje. Misschien zit er dan wel zo'n leuk cadeautje bij de levering van je bestelling.In juli kan er ook gewoon besteld worden, maar dan wordt de bestelling rechtstreeks vanuit Stampin' Up! bij jouw thuis geleverd. Uiteraard stuur ik bij terugkomst na vakantie nog een leuk bedankkaartje met aardigheidje na, zoals je van me gewend bent. Niet zeker wanneer dat is, want tja...... zolang ik geen wilde beer heb gezien...... (-;Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende beer keer.
Groetjes,
Margriet3 opmerkingen:

Jantine zei

SUper leuk, Margriet. Jaren terug was ik in de VS, o.a. reden we de Blue Ridge Trail. Mijn tante wilde ook per se een beer zien en wat denk je....we zagen er nog een ook! Heel bijzonder.
Komt bij jou ook vast goed. Veel plezier in elk geval.
Groetjes
Jantine

Sarah zei

Wat een lieverd! Heb je van mij post aangekregen voor je verjaardag? X

Colien zei

Bereleuk, wat een mooie presentjes beer... ehm: weer!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...