Pagina's

donderdag 14 februari 2019

Twinchie Valentine Swap | Sale-a-Bration 2.0


Twinchie Valentine Swap

Zo dat is een hele mond vol. Maar wat is het? Ik moest er ook even over denken toen ik het las. Ik ga het uitleggen.Een twinchie is een ieniemienie klein, zelfgemaakt kaartje van 2 x 2 inch. En swappen is het het ruilen hiervan. Mijn teamgenootje Klaartje organiseerde deze swap binnen ons team. Iedereen die zich had opgegeven moest 3 twinchies maken en kreeg er 3 andere voor terug.Dit waren de mijne:


En alhoewel dat helemaal de opdracht niet was, maakt ik er ook nog een leuk envelopje omheen.De stinkdier stempel komt uit de set Hey Love van Stampin' Up!En deze ultra schattige kaartjes kreeg ik ervoor terug:


De hartjes ballon en het leuke label kregen we allemaal van organisatrice Klaartje.Alle deelnemers van de swap vonden het superleuk om de twinchies te maken. Ik ook! Er is zelfs al een twinchieswapclub opgericht! (-: Je gaat de komende tijd dus vaker twinchies van ons zien.2e ronde Sale-a-Bration

Dan nog even iets anders. Sale-A-Bration 2019 loopt alweer even, dus tijd voor een 2e ronde met nieuwe cadeautjes! Vanaf morgen, 15 februari komen er nieuwe geschenken bij. Een stempelset of embossing folder bij € 60. Een 4 Seizoenen Bundel met een pak prachtig dubbelzijdig design papier en een stempelset bij € 120. De bundle is helaas niet los verkrijgbaar. Zie de foto's hieronder of bekijk HIER de online folder voor scherpere afbeeldingen. 

Vrijdag 15 februari om 16.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je iets mee bestellen laat het dan op tijd weten. Mail.Dat was het weer voor vandaag. Ik wens jou een hele fijne Valentijnsdag. (En als je niet aan Valentijn doet, dan wens ik je toch een fijne dag.)Groetjes,
Margriet

2 opmerkingen:

Sandra Breunis zei

Ah wat super schattig die kleine twinchies! Nog nooit van gehoord maar erg leuk en weer eens wat anders dan atc ;)
Groetjes, Sandra

Annerieke zei

Ohh wat zijn ze leuk Margriet! Ik las vorige week je reactie bij mij, dus ik denk, ik ga even kijken. Ik moet bekennen dat ik ook verslaafd ga raken, zo leuk om zo'n klein formaat te maken. Wij doen het dan met z'n tweetjes, ik geloof dat we al voor een paar maanden thema's hebben bedacht, hihi. Ik heb net lente gemaakt, die komen binnenkort weer op mijn blog. Gaan jullie dit nu ook iedere maand doen of zo?
Groetjes, Annerieke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...