Pagina's

dinsdag 7 mei 2019

Echte post is zoveel leuker
Ik heb er inmiddels een vaste gewoonte van gemaakt om ook mijn enveloppen te versieren. Dan is het meteen een klein feestje als de ontvanger de post in de brievenbus vindt.

De Stampin' Up! stempelsets die ik hier gebruikte heten Stempelen Maar en Celebrate With Cake. De set Stempelen Maar staat niet in de catalogus, maar is wel bij mij te bestellen en kost € 27. (Zolang de voorraad strekt.) Zo ziet hij eruit:De Celebrate with Cake set staat ook niet in de (nieuwe) catalogus. Deze set komt in een nieuw ontworpen 'beginners-folder' te staan, welke begin juni uitkomt. Uiteraard is deze set dan ook door gevorderde stempelaars te bestellen. (-; Wat ie moet gaan kosten dat weet ik nog niet.
Wel even oppassen dat er geen bijennest in de brievenbus ontstaat.  (-;
De bijtjes komen uit de stempelset A Little Wild. Deze set gaat zeer binnenkort uit de collectie, maar is nu nog wel te krijgen. Je vindt hem hier.
Bij-zonder leuk dat je (weer) langs kwam en als je iets van Stampin' Up! wilt bestellen laat het op tijd weten. Vrijdagmiddag bestel ik weer en vergeet niet; in mei leggen alle vogeltjes een ei, maar ook gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50.


Groetjes,
Margriet


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...