Pagina's

woensdag 1 mei 2019

Twinchie CluppieSinds kort hebben we een exclusief Twinchie Cluppie in Team Bij Margriet.
Iedereen die mee doet maakt 6 x per jaar 6 Twinchies in een bepaald thema. Een Twinchie is een kaartje van 2 x 2 inches. Je houdt er eentje zelf en de andere 5 stuur je op naar de organisatrice die ze dan weer verdeeld. Zo ontvang je elke keer 5 nieuwe, inspiratievolle Twinchies in de brievenbus. En elke keer van iemand anders, want er zijn er veel meer die meedoen.
Afgelopen keer was het thema voorjaar. Dit maakte ik ervan:
En deze kreeg ik terug:
 Wat zijn ze gaaf hè?!
Het is echt heel leuk om die schattige mini kaartjes te maken en te krijgen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer. De opdracht is dan een techniek op de Twinchie te gebruiken. Dat is best wel een uitdaging voor mij, maar het komt vast en zeker goed.
A.s. zaterdag gaan we met een groepje uit ons team knutselen bij een teamgenootje, die haar huis ter beschikking heeft gesteld. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat knutseldates in verschillende samenstellingen geweest. Super leuk en gezellig is het altijd! Door Stampin' Up! zijn er al zoveel fijne vriendschappen ontstaan. Het is echt veel meer dan een beetje stempelen. (-;
Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van het gezelligste team van Nederland? Ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Je mag me gerust vrijblijvend bellen of mailen voor meer info.
Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Sarah zei

Wat gezellig. Tof!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...