Pagina's

dinsdag 21 januari 2020

Happy Stampin' Up! layout


Hoi, daar ben ik weer. Inmiddels alweer een weekje geleden. Ik had een drukke week met de verjaardag van onze zoon, die 21 werd. Een bijzondere leeftijd.Ook ben ik druk bezig met het voorbereiden van ons Follow Your Art Weekend. Met maar liefst 23 (oud)leden van Team Bij Margriet gaan we binnenkort een creatief weekend doorbrengen. Tel daarbij nog 5 daggasten en je snapt dat er een heleboel te organiseren valt. Gelukkig organiseren we het weekend met 4-en, dus kunnen we de taken verdelen. Ik kan er nog niet veel van laten zien, het moet nog een beetje een verrassing blijven wat we gaan doen. Maar dat het leuk gaat worden, dat is zeker.Vandaag heb ik een layout ter inspiratie voor jullie. Deze is gemaakt met het Come To Gather DSP van Stampin' Up! uit de najaarscatalogus. Mooie kleurencombinatie vind ik het.


Ons moederke gaf een fijn fisje voor haar 90e verjaardag. Beoordeelt met een 9 door haarzelf. (En dat wil heel wat zeggen. (-; Al een tijdje ben ik geobsedeerd door de cut-files die ik op internet voorbij zie komen. Nu ik een vast plaatsje op mijn bureau voor mijn Silhouette heb gecreëerd, wilde ik die ook wel eens proberen te maken. De ‘happy’ is mijn 1e poging. Leuk om te maken én op je layout te gebruiken!A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Een verzamelbestelling is ideaal voor klanten die willen komen afhalen, (zoals onze Zuiderburen) of speciale bezorgwensen hebben. Want bij een verzamelbestelling neem ik de verzendkosten van SU naar mijn huis voor mijn rekening.Tussendoor bestellen kan natuurlijk altijd. Ik laat de bestelling dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jouw huis in Nederland bezorgen. De verzendkosten zijn dan standaard € 5,95.De daaropvolgende verzamelbestelling zal dinsdag 4 februari zijn, omdat SU dan een boel nieuwe, coördinerende producten uitbrengt. Vorig jaar waren die binnen een paar dagen uitverkocht, vandaar dat ik er nu als eerste bij wil zijn.Dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een fijne dag.
Margriet1 opmerking:

Annemarie en Merit zei

Nog gefeliciteerd met je zoon! Wat een super leuke lay-out heb je gemaakt voor je mams, geweldig! Succes met alle voorbereidingen voor het creatieve weekend wat gepland staat!

groetjes, Merit en Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...