Pagina's

zaterdag 4 januari 2020

Start Sale-a-Bration | Voorjaarscatalogus


Ja hoor, gisteren was het dan zover. De start van Sale-a-Bration.Bij iedere € 60 aan bestellingen uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus mag je een cadeau uitkiezen uit de speciale Sale-a-Bration folder. Klik hier of op het plaatje voor de folder. Maar let op: OP=OP. Wacht dus niet te lang met bestellen.
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2020/SAB/20200103_SAB20-1_en-UK.pdfOok is de nieuwe voorjaarscatalogus online gegaan. Deze catalogus staat weer boordevol frisse, nieuwe stempels, ponsen, dies en accessoires. Klik hier of op het plaatje om hem in te zien.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2020/January-June%202020/20200103_JANJUN20_en-UK.pdfHeb je liever een papieren exemplaar en ben je geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en overweeg je bij mij te bestellen dan stuur ik ze graag naar je op, tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,64. Afhalen in Veldhoven op afspraak mag ook. Je hebt geen aankoopverplichting, maar wees sportief en vraag alleen als je echt geïnteresseerd bent. (Ik krijg de catalogi niet voor niks.)Alle vaste klanten hebben als het goed is inmiddels de catalogi ontvangen. Daar maakte ik uiteraard weer een begeleidend labeltje bij. Dit keer met de nieuwe Painted Popies stempelset.


Ook de enveloppen stempelde ik met deze set. Zo wordt echte post nóg leuker om te ontvangen.

De 9-delige Painted Popies set kost los € 28 en als bundle met de dies erbij € 63.


De set is zo populair dat hij de eerste dag al was uitverkocht. Niet te geloven toch? Maar geen paniek! Hij is binnenkort weer verkrijgbaar.Er zijn nog een heleboel andere producten die heel mooi bij deze stempelset passen. Kijk maar eens.


Als je hier klikt dan zie je alle producten afzonderlijk met de bijbehorende prijzen.Welnu, dat was het weer voor vandaag. Heb je vragen of wil je iets bestellen, mail of bel gerust. Het is sowieso leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...