Pagina's

dinsdag 18 februari 2020

Ik ga stoppenJa, je leest het goed. Ik ga stoppen als Stampin’ Up! demonstratrice. Per 1 april om precies te zijn. En dat is geen grap. En mijn account is ook niet gehackt. (-;
Nu hoor ik je haast denken ‘waarom dan?’ Dat zal ik proberen uit te leggen.Uiteraard is deze beslissing niet van de ene op de andere dag genomen. Allereerst wil ik zeggen dat ik 7 geweldig mooie jaren met Stampin’ Up! heb gehad. Ik heb zoveel geleerd, moois meegemaakt, mensen leren kennen, vriendschappen gesloten, drempels overwonnen en de wereld rond gereisd. Ik kijk er dan ook met heel veel plezier op terug en heb nergens, maar dan ook nérgens, spijt van.De stijl van SU is in de loop der jaren echter zo veranderd dat het niet meer bij me past. En als je met producten ‘moet’ werken die je eigenlijk niet zo leuk vindt, dan kost dat heel veel energie. Energie die ik liever aan andere dingen wil besteden. Het leven is immers te kort om dingen te doen die je niet (meer) leuk vindt. (-;

 

Daarbij komt dat het beloningssysteem van SU in de loop der jaren drastisch is veranderd en de concurrentie van de namaak industrie uit China moordend. Regelmatig is er ook ‘gedoe’ geweest met leveringen, die me veel tijd en frustratie kostten. De tijd die ik in SU stop, staat voor mij niet meer in verhouding tot wat het me oplevert.Ook heb ik het gevoel dat ik door SU in mijn creativiteit wordt beperkt. Ik zie zovéél leuke dingen van andere merken voorbij komen waar ik ook graag mee wil werken. Maar doordat ik met producten van SU ‘moet’ werken om mijn bron van inkomsten te behouden (het is immers mijn baan), komt er van voor mezelf knutselen zelden tot nooit meer iets. En dat wil ik juist zo graag weer doen. Ik wil mijn hobby terug!!Daarom heb ik besloten mijn hart te volgen, te stoppen met SU en weer een baan in loondienst te zoeken. Tot en met 31-3 blijft alles nog bij het oude en kun je gewoon nog bij me bestellen. Hoe het daarna gaat lopen? Ik heb geen idee. Maar ik ben er van overtuigd, dat waar de ene deur sluit er een andere open gaat.Tot slot wil ik zeggen dat ik Stampin’ Up! altijd een warm hart zal blijven toedragen. En mocht je demo zijn of willen worden; het is en blijft een prachtig avontuur. Ik had het voor geen goud willen missen!Lieve groet,

Margriet

9 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

ik las het al op facebook, wat jammer je maakt toch altijd leuke dingen met de SU producten...
Maar als je hart er niet meer ligt, lekker opnieuw met iets anders beginnen...
Maar we hopen nog wel weer andere leuke dingen van je te zien op de blog!!
Succes met alles.
Liefs Annemarie en Merit

Intruderlady zei

Ik weet zeker dat er een nieuwe deur opengaan voor je. Zeker omdat je daar nu voor open staat.
Het is inderdaad waar dat er veel leuke merken zijn en als je dan alleen maar beperkt wordt tot het gebruik van SU zul je ook beperkt worden in je creativiteit. Ik wens je heel veel succes met wat je ook gaat doen.
Liefs
Kitty

Je@net zei

Een beslissing met je hart genomen, kan toch alleen maar een goede beslissing zijn.
Veel succes met alles wat er verder nog op je pad komt, Margriet!

Ellen zei

Wat een dapper besluit! Goed gedaan en veel succes met wat er nu op je pad gaat komen.

Cornelie zei

Ik was niet verbaast, ik was verbaast toen je er aan begon, als ik heel eerlijk ben. Maar ik heb me ook verbaast hoe goed je bij je eigen stijl bleef met 1 merk. Onwijs knap gedaan. Ook de stappen die je hebt genomen. Chapeaux!
Wat zal er een last van je af vallen en je zult sommige dingen vast ook missen. Maar echte vriendschappen blijven, moet je maar denken.
Ik kijk uit naar al je maaksels met andere merken. Heerlijk weer alles kunnen mix and matchen. Ben met je eens de ommeslag van stijl bij SU.
Stoer dat je deze stap hebt durven maken, maar hé dat is je eerder ook al eens gelukt.
Geniet lekker van wat komen gaat, ik kijk er wel naar uit ;-)

Nicole Parmentier zei

Ik snap het helemaal. Creatieve vrijheid is voor mij ook heel belangrijk dus gedwongen worden om met een bepaald merk te werken zou voor mij ook niet werken. Ik vind het wel enorm knap dat je altijd zo creatief met de SU spullen was.
Ik heb zo vaak gedacht als ik jouw ontwerpen zag 'Goh, dat je met die stempel zo iets leuks kunt maken, misschien is het dan toch wel een leuke set'! Ik ben dus reuze benieuwd wat je met al die andere merken gaat maken. Kijk er naar uit! Succes met het vinden van een andere leuke baan!

manon's kaartenhoekje zei

Jammer da t je stopt want ik genoot van je prachtige creaties en waren een bron vcan inspiratie, maar begrijp je beslissing wel erg goed. Wens je heel veel succes voor nu en in de toekomst

Helaas kan ik niet altijd reageren op je mooie kaarten

Groetjes Manon

Epie zei

Hoi Margriet , jij hebt je keuze gemaakt om iets anders te gaan doen.
Veel succes en bedankt voor je inspiratie steeds !!
Groetjes van Epie

simplyfairies zei

Hi Margriet, I am so so sad to hear this, you have been a great inspiration to me, Your creations are stunning, I will miss what you make with SU, or perhaps you may well purchase a set or two that you like, I hope so I will miss seeing what you create with them!
You can still create and show other makes, but I suppose if you are trying to make a business out of it then it's pointless to do so when you can't sell to your customers! I hope one day that you may well come back to us, but the friendships and followers you have gained since joining will always be there that's for certain. I wished I had happened across you on one of the trips I would have loved to have said Hi in person and maybe one day I still will get the chance ..
Good Luck in all that you do, I wish you the very best, l also look forward to seeing more creations from you xxxx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...