Pagina's

maandag 3 februari 2020

Nieuwe Stampin' Up! producten - Verrassend Bijpassend


Hee, hallo en goedemorgen,Vandaag even een informatief berichtje, want vanaf morgen 4 februari heeft Stampin' Up! tijdelijk nieuwe producten in het het assortiment. Het betreft stansen die passen bij stempelsets uit de voorjaarscatalogus catalogus of de SAB-folder en leuk design papier in vrolijke kleurtjes.Hieronder zie je producten die van 4-2 t/m 31-3-2020 verkrijgbaar zijn, maar let op, ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!


De Nature's Thoughts Dies (€ 35) passen bij de stempelset Positieve Thoughts, deze stempelset kun je vinden op pag. 23 van de voorjaarscatalogusMet Ladybug Dies (€ 35) kun je de leuke lieveheersbeestjes van de Ladybugs stempelset uitstansen. Deze stempelsets is gratis te verkrijgen bij een bestelling vanaf € 375. Deze kun je alleen of samen met vriendinnen plaatsen, maar ook als er op een party voor minimaal € 375 wordt verkocht dan krijgt de gastvrouw hem gratis. De Special Day dies (€ 35) zijn speciaal ontworpen voor de mega schattige stempelset Special Someone. Je vindt hem op blz. 36 van de voorjaarscatalogus.En dan de Birthday dies (€ 33). Deze passen weer bij de stempels van de SAB-set Happy Birthday To You. Deze stempelset kun je gratis kiezen bij een bestelling vanaf € 60.De Sending Flowers Dies (€ 33) is persoonlijk mijn favoriete set. De set is alleen al super gaaf, maar ook leuk te combineren met de teksten van de Speciaal Voor Jou of Sending To You stempelset uit de SAB-folder. Deze zijn gratis te kiezen bij bestelling vanaf €60.En last but not least. Het vrolijke Pleased as a Punch DSP (€ 14). Daar is over nagedacht! De hartjes, paraplu's, tulpen en bloemetjes zijn namelijk uit te ponsen met Heart Punch (Pack), Umbrella Builder Punch, Tulip Builder Punch en de Small Bloom Punch. Deze laatste staat in de SAB-folder. Wil je graag nog wat bewegende beelden en voorbeelden zien, bekijk dan het onderstaande filmpje dat SU gemaakt heeft.

Morgenvroeg (dinsdag 4-2) om 10.00 uur plaats ik een verzamelbestelling. Dit om zeker te weten dat ik niet misgrijp net zoals vorig jaar met de kikker en taartstolp dies. Dat overkomt me geen tweede keer (mag ik hopen toch). (-;Wil je mee bestellen, laat het dan vandaag nog weten!Groetjes en een fijne dag.

Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...