Pagina's

zaterdag 20 oktober 2007

Goodbye Summer, Welcome Fall

Ik vind het altijd vreselijk om afscheid te moeten nemen van de zomer, mijn favoriete jaargetijde, maar als het eenmaal zover is vind ik het ook heerlijk om het binnen weer knus en gezellig te maken, met de verwarming aan. Steevast komt ons paddestoelenhuisje dan ook weer op tafel te staan. Regelmatig komt ons 3-jarig buurjongentje kijken of de kaboutertjes thuis zijn, maar helaas ze zijn altijd nét weg als hij komt.....
Behalve het huis gezellig maken moeten de herfstfoto's natuurlijk ook gescrapt worden.
Het vilten boompje heb ik van een houten boompje afgesloopt, dat ik bij de Xenos gekocht heb. Goed idee, al zeg ik het zelf. Het mooie is dat het vilt aan twee kanten zit, dus het boompje kan gewoon nog tegen de muur gezet worden óf je kunt er nog een layout mee maken. Wat zal het worden....?
Een fijne avond allemaal. Wij zijn de komende zaterdagavonden weer veroordeeld tot het kijken naar Idols nr zoveel en de vrijdagavond naar Dancing on Ice. Gelukkig dat Wanna be a Popstar bijna is afgelopen, zucht.
5 opmerkingen:

linda loe zei

Ze zijn weer leuk en die boom echt geweldig. Gelukkig kijk naar een engelse misdaadserie op canvas ;-D
groetjes Linda

Marjolein zei

Goed idee zeg, van dat vilten boompje, vind em enig zo!! En die andere LO......super!! Hoe heb je die cirkel met kleine rondjes zo gedaan? Staat enig!
Kabouterhuisje, schattig!!
Veel plezier met Idols..... LOL.. hier nog niet, zal binnenkort of toch pas vlg. jaar wel weer beginnen, American Idols, enne, die is niet erg om naar te kijken want die lui zijn echt erg goed!

Splashes of Pink and Mint zei

Wat zijn je lootjes weer gaaf, zucht.... Ik kan wel wat inspiratie gebruiken! Ben zo aan het puinruimen, dat het scrappen er op dit moment even helemaal bij inschiet. Gezellig je paddestoel, geniet maar lekker van de knusse avonden!

Anoniem zei

Aan je LO's niet te zien dat je het erg vind om afscheid te nemen van de zomer. Ze zien er weer super uit. Vooral dat boompje is erg leuk. gr. Wil

Unknown zei

Leuke lay-outs. Vooral die cirkel vind ik er mooi, strak en rustig maar een perfecte uitstraling

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...