Pagina's

zaterdag 17 november 2007

Londen en workshop Akkefietje

Hé hallo. Zoals gezegd ben ik dinsdagmorgen vanaf Eindhoven Airport met 2 vriendinnen naar Londen geweest. Het was erg gezellig en we hebben vooral geshopt, gewinkeld en geshopt. Voor het eerst bij Harrods geweest (alhoewel mijn moeder zegt dat ik er op 12-jarige leeftijd ook geweest ben, maar daar kan ik me niets meer van herinneren). Dus voor mijn beleving de 1e keer. Ongelóóóófelijk! Wat hebben ze daar veel dingen. Jorg wilde graag wat spulletjes van zijn favoriete voetbalploeg Chelsea. Ze hadden er een shirt hangen met alle originele handtekeningen van de spelers. Mogen jullie raden wat het kost! 1.000 euro!!! Niet meer normaal toch. Ik denk dat ik Jorg's PSV-shirt met handtekeningen ook maar eens op internet ga zetten (((-; Londen was een beetje in kerstsfeer, maar nog niet helemaal.De musical Grease was hartstikke leuk! Ik heb genoten! Op het vliegveld was het nog even spannend of we onze handbagage konden meenemen, maar na flink proppen en duwen lukte het. Mijn koffertje woog op de gram af 10 kg! Op woensdagavond landden we om 7 uur al weer op Eindhoven Airport en om half 8 was ik thuis, waar de kinderen vol verwachting zaten te wachten op mijn komst. Wat zou mama mee hebben gebracht?

Donderdag had ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb een ontzettend leuk boekje gemaakt. Alleen de foto's moeten er nog in. Ik heb helaas nog geen foto's, maar als je geïntresseerd bent dan kun je hier zien wat we hebben gemaakt. Leuk, leuk, leuk! Ik hoop morgen nog wat te scrappen. Nog een fijn weekend (of wat er nog van over is) allemaal.

2 opmerkingen:

Arianne zei

Ik vond het boekje wat jullie gemaakt hebben ook echt geweldig, dus ik heb maar een pakketje meegenomen.
Nu maar hopen dat ik uit haar beschrijving kom.....
Anders klop ik wel even bij je aan!

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw, wat heb jij een paar heerlijke dagen achter de rug! En de boekjes van Karen waren echt hardstikke leuk, heb ze zelf niet gemaakt maar wel in het echie gezien. Enne..... je hebt dat shirt toch wel gekocht hè! Leuk voor 5 dec. hahaha!!! Mijn hemel wat een geld! Maar goed, dan heb je ook wel wat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...