Pagina's

dinsdag 23 december 2008

Eindelijk...

Hoi, hoi, daar ben ik weer. Eindelijk weer met wat nieuwe layouts (gelukzalige zucht)! Ik had namelijk vreselijk last van een scrapdip de laatste weken. Geen gewone dip, nee zeg maar gerust een diep dal, een ravijn, een krater, een ..... Nou ja, je snapt vast wat ik bedoel.


Vorige week had ik er genoeg van en ben er eens goed voor gaan zitten. Dan maar een layout liften, als ik zelf niets kon verzinnen. Ik heb gekozen voor een lo van mijn grote voorbeeld Birgit Koopsen. Ik heb hem echt helemaal gelift. Dus alle eer voor Birgit! Hopelijk vind je het niet erg Birgit. Je hebt me wel, zonder het te weten, van mijn dip afgeholpen. Thnx voor de inspiratie!!


Vervolgens ben ik naar het blog van Corinne Delis gegaan . Ook een blog dat ik graag bezoek en waar ik vaak inspiratie op doe. Ook thnks Corinne!

Op het blog van Hero Arts vond ik vervolgens nog deze schets:


Ik heb hem omgedraaid en er dit van gemaakt:
Dus 3 layouts op één avond! Niet slecht voor iemand met een scrapravijn, dacht ik zo!

Donderdagavond heb ik deze nog gemaakt:En vrijdagavond deze (ook geïnspireerd door de lo van Birgit:


En ook nog deze, die is nagemaakt van een oude kerstkaart van de Hema (hertje is daaraf gesloopt). Is ie niet schattig?


(Sorry voor de schaduw in de foto.)
Zondag ben ik voor het eerst bij De Scrapheap in Sprang-Capelle geweest. Ik had online deze


border pons besteld en ben hem zondag persoonlijk op gaan halen in de winkel. Leuk, gezellig winkeltje met een ontzettend hartelijke eigenaresse Carla.

Je begrijpt dat ik de pons graag wilde gebruiken, dus gisterenavond nog deze lo gemaakt:Dus al met al denk ik dat ik wel kan stellen dat ik voorlopig even ben genezen van mijn scrapwinterdipje. Ik zeg voorlopig wat het schijnt een hardnekkig virus te zijn, dat regelmatig terugkeert. Vooral in tijden dat je het druk hebt en gestresst bent.....

Moet ik ook nog even vertellen dat ik mijn cursus Photoshop I afgelopen donderdag met goed gevolg heb afgesloten. Moest nog een simpele eindtoets maken en uiteindelijk heb ik 297 op 300 punten behaald (zo werkt dat in België). Niet slecht, al zeg ik het zelf. Ik vind het zooo leuk om te doen, dat ik me maar heb ingeschreven voor de Photoshop 2 cursus. Dus ik ben weer 16 ochtenden onder de pannen...

Dit is wat ik ongeveer had gemaakt voor de eindtoets:

En dan last but not least wil ik Chimene heel hartelijk bedanken voor de award die ik van haar heb gekregen. Ik voel me zeer vereerd om een award te krijgen van deze zéér talentvolle scrapster! Jullie moeten echt haar blog eens bezoeken!
Rest mij jullie allemaal hele gezellige feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toe te wensen!

Groetjes,
Margriet

9 opmerkingen:

Sonja zei

Hey Margriet,
Dankjewel voor je reactie op mijn blog. Dat is altijd leuk!

Wat heb je een hoop layouts gemaakt zeg! En stuk voor stuk zijn ze mooi of ze nou gelift zijn of niet! En dat hertje van de Hemakaart is zoooooo lief! Als ik die bij de hema tegenkom, dan gaat ie zeker mee!

Alvast fijne kerstdagen!

groetjes Sonja

Birgit zei

You're welcome!! Haha, wat een geweldig resultaat!! Mooie LO's hoor, fijn dat je nu weer uit je dip bent!! Fijne feestdagen!!

Monique zei

Hoi Margriet, leuk dat je een berichtje achterliet op mijn blog, altijd leuk en zo kom ik dan weer hier terecht. Jij maakt ook erg leuke LO's, en als ik zo lees dat je in een scrap-krater zat, zou ik er ook wel even inwillen, LOL, jij kwam er in ieder geval super weer uit! Nee hoor, geintje, begrijp heel goed wat je bedoelt, het sluipt er soms ineens in. Ik zet jouw blog ook bij mijn favorieten! Tot ziens!

anja curvers zei

Soo dan jij bent wel van je scrapdipje af zeg wat een prachtige dingen heb je gemaakt en zoveel en stuk voor stuk geweldig mooi. Leuke sketch overigens die ga ik opslaan.
En hele fijne feestdagen gewenst en een scraptastisch 2009.

Anoniem zei

Hoi Margriet,
Gezellig dat je langs bent geweest op mijn blog. De juffen en meesters waren erg blij met de kadokaartjes. Dank je wel. Jij hebt ook allemaal gave LOs gemaakt zeg. Super hoor en ook zo veel.
Fijne dagen en een scraptastisch 2009
xoxo Ceciel

Arianne zei

Als jij op deze manier uit het ravijn klimt, dan zou je af en toe eens vaker langs het randje moeten lopen. ;0)) Wat een ontzettend mooie LOs.

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen en een geweldig 2009!

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw Margriet, je hebt je dipje dubbel en dwars ingehaald!!!! Ze zijn stuk voor stuk geweldig! Ik heb al een tijdje niet gescrapt, ik hoop dat ik het nog niet verleerd ben! Nou ja, en anders ko9m ik gewoon wat inspiratie op doen bij je!
Ik wil je nog hele fijne dagen wensen, geniet er lekker van met je gezin!

Je@net zei

Ha Margriet, fijn je weer te zien en dan meteen met zulke leuke projecten!! Fijn dat je weer uit de dip bent!

Anne's Cards zei

Héle mooie blog met prachtig werk!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...