Pagina's

zondag 28 december 2008

Kamp groep 8

Gisterenavond heb ik een boekje ''á la Revlie'' gemaakt.

Er slingerde hier nog wat foto's rond van het afscheidskamp van groep 8 van Ivy. Ivy had een wegwerpcameratje meegenomen, dus de foto's zijn van niet al te beste kwaliteit. Vond het toch wel leuk om er iets mee te doen. Heb het supersimpel gehouden. Lekker snel klaar dus.Op het laatst bedacht ik me dat het wel erg leuk zou zijn om de ansichtkaart die Ivy ons gestuurd had erin te verwerken, maar die was veeeel groter dan het boekje. Daarom de kaart maar verknipt en achterop geplakt.

1 opmerking:

Monique zei

Wat een leuk boekje heb je gemaakt, dat is een leuke herinnering voor later! Je hebt me op een idee gebracht, ik heb ook nog wat foto's liggen van het kamp van onze oudste! Thanks en alvast de beste wensen voor 2009!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...