Pagina's

zondag 7 december 2008

What have we done...

Het is al weer een tijdje geleden dat ik geblogd heb. Ik heb het druk gehad met vanalles en nog wat, ben een paar dagen ziek geweest en kan nog steeds niet bloggen op mijn eigen computer. Daarom nu een snelle update. Wat heb ik gedaan de laatste weken? In ieder geval niets op creatief gebied. Nou ja, niets...vanochtend dan even snel een nieuwe banner gemaakt. Kon ik meteen even met Photoshop oefenen, want ook dat schiet er de laatste tijd bij in. En natuurlijk een surprise samen met Jorg gemaakt, da's toch ook wel creatief bezig zijn, al zeg ik het zelf.

Natuurlijk hebben we afgelopen vrijdag pakjesavond gevierd. Traditiegetrouw ook dit jaar weer samen met mijn zus, zwager en hun dochter. Voor de 12e keer als we het ons goed herinneren. Eerst gourmetten en daara pakjes uitpakken. De Sint en Pieten konden niet wachten om met het uitpakspel te beginnen...


Op 2 december was het al weer 13 jaar geleden dat mijn kleine meisje werd geboren... Zucht... wat vliegt de tijd...

En dan was daar natuurlijk 2 weken geleden de sneeuw. Al was het maar van korte duur, wat heeft onze Jorg ervan genoten!


Mijn oudste zus wordt morgen 50 en dat viert ze vanmiddag met een high tea voor de hele familie. Mijn moeder werd 3 december 79 en die houdt vanmiddag tevens een 'receptie' voor de kleinkids. Ik moet nu snel gaan. Ik hoop de komende week weer tijd te hebben voor een creatieve uitspatting. Have a nice week!

4 opmerkingen:

Alice zei

Je nieuwe banner is goed gelukt.

Groeten Alice

Marjan zei

Ik vind je banner zo leuk!!!

Splashes of Pink and Mint zei

Tjeetje, wat een drukke tijd voor jullie! Gelukkig wel met allemaal leuke dingen! Nog gefeliciteerd met jullie dochter, wat een leeftijd!
Je banner is trouwens super zeg! Hoe krijg je het voor elkaar!!!

Chimene zei

Hoi Margriet,
Je banner is prachtig en heerlijk al de kerst muziek zo op de achtergrond.

Dank je wel voor je lieve berichtje!!!!

Chimene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...