Pagina's

zondag 18 januari 2009

Project # 9 - 12 & slecht nieuws

Hoi allemaal,

Dat is lang geleden weer. Ik heb goed en slecht nieuws! Waar zal ik mee beginnen? Het goede nieuws maar: Afgelopen week heb ik 4 nieuwe projecten gemaakt.

#9 Een makkelijke lo met restjes oud papier van KI. Ben er niet echt tevreden over, maar ja, hij telt toch mooi mee voor mijn 31-projecten challenge:


#10 Een lo n.a.v. een schets uit een oude CMF:#11 Deze lo heb ik gisteren gemaakt n.a.v. een oude schets van Pagemaps die ik een kwartslag gedraaid heb:
# 12 Dit mini notitieboekje had ik al een tijdje liggen, maar moest nog opgepimpt worden. Dat heb ik vandaag gedaan. Het was niet zo heel veel werk, maar ik noem het toch project 12, want anders kom ik van z'n lang zal ze leven niet aan de 31! (((-: Het papier had ik van Elly gekregen.


# 13-14 Vandaag heb ik een miniboekje afgemaakt. Ik heb er heel lang op gewerkt, dus ik tel het voor 2 projecten. Helaas is het te donker om er nog foto's van te maken, deze volgen dus zsm.

Dan even iets heel anders. J.l. donderdag was het al weer 10 jaar geleden dat onze Jorg werd geboren. Tjonge, wat vliegt de tijd.... Als mensen vroeger tegen mij zeiden "geniet er maar van, want ze zijn zo groot", dacht ik "ja, ja, het zal wel". Maar het is dus écht zo. Ze zijn idd veel te snel groot. Heb ik zomaar ineens 2 tieners in huis!

Zoals jullie je misschien herinneren had ik voor de verjaardagsuitnodiging deze foto gebruikt:


Vond het wel grappig om te laten zien dat onze poes Tussie ook graag aan de photoshoot mee werkte:


Hebben wij een slimme poes of hebben wij een slimme poes??

En dan natuurlijk wat verjaardagsfoto's:


Uiteraard ontbrak de PSV-taart met kaarsjes niet:

En wat was hij ontzettend verwend!

Hij was het aller-, allerblijst met de doos lego Mission 5. Met stip op nummer 2 kwamen de Bjorn Borg onderbroeken (niet te geloven) en daarna pas het PSV-shirt...Volgende week nog zijn kinderfeestje en dan zit het er weer op. Op naar de 11!

Tot slot dan nog het slechte nieuws..... Het jaar is koud 2 weken oud en ik heb mijn-goede-voornemen-om-geen-scrapspullen-meer-te-kopen-voordat-ik-50-dingen-heb-gemaakt al verbroken. Zucht. Ik kon de verleiding niet weerstaan om naar De Creatie te gaan, omdat daar alles nu 40% is afgeprijst. Hoezo verslaafd?? ((-;

Heb me wel ingehouden en 'slechts' 37 euro uitgegeven. Nou ja, helaas, het is niet anders. Er zijn ergere dingen zullen we maar denken.

Iedereen een fijne week toegewenst.

4 opmerkingen:

Chimene zei

Je hebt weer prachtige dingen gemaakt!!!!
Gelukkig was je slechte nieuws toch eigenlijk ook wel leuk nieuws!

XXXX Chimene

Anoniem zei

De lo's zijn kei leuk.

enne blij dat jij ook slecht nieuws had dan hoef ik me niet schuldig te voelen dat ik ook de afspraak niet helemaal na ben gekomen. Enne nu hoef ik de stempels niet te bewaren hahaha.

Buuf

Monique zei

Nou zeg, als dat jouw slechte nieuws is! :), haha daarom maak ik maar niet zulke afspraakjes - kan ik me toch niet aan houden.
Nog gefeliciteerd mt je zoon, ik weer precies hoe het voelt, ineens heb je tieners in huis (onze jongste is ook 10) aan de ene kant erg leuk, maar het gaat allemaal zo snel!
Ik vind je LO's echt super, ga maar lekker door met al die leuke projecten! groetjes, Monique

Birgit zei

Haha, vreselijk zeg, dat slechte nieuws! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...