Pagina's

dinsdag 20 januari 2009

Project # 13 - 15

Hier dan mijn project # 13-14. Een mini-album over London. Het lag al 1,5 jaar te wachten in de kast om af gemaakt te worden. Het begon geloof ik als een transparancy workshop bij De Creatie, maar transparance is het boekje niet meer. Nu in het kader van de 31 projecten challenge dan eindelijk afgemaakt. Omdat het zo'n boel werk was, tel ik het als 2 projecten.

Aarghh #$%# ptvrdr! Is er iemand die snapt waarom Blogger deze foto's nu vertikaal zet? Ze zijn niet anders genomen dan de vorige en ook niet verdraaid in een programma ofzo. Enfin, ik ben te moe om het uit te zoeken, maar mocht iemand het weten; please let me know!

Voor nu gewoon even je hoofd 45 graden draaien, maar pas op voor nekklachten!


En deze staat dan weer gewoon goed...why tell me why...?!Gisteren heb ik dit "kaartje" van chipboard gemaakt voor een pasgeboren babymeisje. Ik was op het idee gebracht door de bescrapte letter W van Jeanet

Project 15 is 3-demensionaal en in het echie mooier dan op de foto, al zeg ik het zelf:
Okay, 15 projecten gemaakt in 20 dagen. Ik lig er dus 5 achter op schema... Oh, oh, als dat maar goed komt!?

Oh ja, had ik laatst ook nog dit kaartje gemaakt voor aan een doosje bonbons. Maar dit zullen we maar niet als een project tellen hé! Zo wanhopig ben ik nou ook weer niet! (-:

Dat was het weer. Ik ga naar bed! Truste!

7 opmerkingen:

Chimene zei

Verticaal of niet het is een pachtig boekje geworden!!!!!!

Mooi dat rose met zwart bij project 15!!!!

XXXX Chimene

Arianne zei

Ff mijn nek recht zetten..... Klaar! ;0))
Echt een geweldig boekje!

Grappig hoe zo'n UFO ineens heel anders kan worden!

anja curvers zei

Prachtig boekje al heb ik nu toch wel een beetje een vremde nek, hi,hi. En jij bent ook bezig met die 31 dagen challenge wat leuk zeg maar er staat eigelijk al genoeg op m'n lijstje dus toch maar niet, veel succes.

Alice zei

Je boekje is superleuk. Ennuh, geen nekklachten hoor, valt reuze mee.
Succes met je andere projecten.

Birgit zei

Wat een leuk boekje is dat geworden en wat goed dat je zoiets na zo'n lange tijd nog afmaakt! 't zou bij mij waarschijnlijk voor eeuwig in de kast blijven liggen, haha. Geen idee waarom je foto's verkeerd staan... :(

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw, dat boekje is echt GAAF!!!!!! Die had je bijna wel voor 3 kunnen tellen! Die letter is ook zóóó schattig! Die kan zo op de babykamer hangen! Nou, ik moet de draad echt weer oppakken hoor, heb nog steeds zo weinig energie! jammer, want ik vond het echt superleuk om te doen! Maar goed, ik ben weer een beetje begonnen hoor!

Je@net zei

Wauw, ziet er allemaal weer super leuk uit Margriet!! Mooi dat Londen boekje en ja, die letter.....gaaf hoor!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...