Pagina's

zondag 29 maart 2009

Londen - Weer thuis - LO Naar de dierentuin

Londen was super!!! Errug vermoeiend, maar o zo leuk!! Wat een geweldige stad is het toch. Zaterdagochtend vertrokken we om 8.30 vanaf Eindhoven Airport. Dat is een kilometer of 5 van ons vandaan, dus we kunnen daar heel relaxt naartoe. Man en zoon hebben me even afgezet, waarna wij op ons gemakkie konden inchecken. Het retourtje Londen kostte met Ryanair slechts 20 euro. Aangezien m'n zussen en ik nogal van shoppen houden, hadden we ook een lege koffer meegenomen voor onze aankopen *hoezo shop-aholics?* en die koffer reisde duurde dan wij, 30 euro voor een retourtje...

Het is nog geen uurtje vliegen en doordat het in Engeland 1 uur vroeger is als bij ons kom je ook weer om 8.30 uur aan. Dan nog 3 kwartier met de trein naar Centrum London en met de taxi naar het hotel. We hadden een hotel dichtbij het centrum, dus ideaal. Om een uur of 12 zijn we eerst gaan lunchen en daarna te voet naar Oxford Street. DRUK dat het er was! Nou ja, lekker geshopt en 's-avonds wezen dineren bij een Italiaan. Heeerlijk. Daarna te voet naar de musical "We will rock you" van Queen. Het verhaal was wat minder maar de muziek SUPER! Toen nog een pub ingedoken en rond 0.00 moe naar bed.


Op zondagochtend weer vroeg op gestaan. Een uur TE vroeg om precies te zijn, want we hadden ons in de tijd vergist. Daar kwamen we pas achter toen we aan het ontbijt zaten en m'n andere 2 zussen maar niet kwamen...)-: Geen wonder dat ik nog zo moe was!

Na het ontbijt te voet naar de Big Ben


Horse Garde, Travelgar Square, Houses of Parliament en aan de overkant van de Thames zagen we The London Eye.Daarna met de metro naar de Tower Bridge, waar we heerlijk in het zonnetje (zonder jas) op een terrasje hebben geluncht. Ook nog even langs de Tower en toen met de metro terug richting Covent Garden. Daar nog wat geshopt (m'n voeten doen nóg zeer...) en gedineerd bij een leuke Bistro.Op maandagochtend nog even een indruk opgedaan bij het British Museum. Wat een prachtig gebouw is dat. Maar zooooo groot. Daar kun je wel een hele week rondlopen.


Ach, en toen weer moe maar voldaan richting huis. Ik kan Londen iedereen aanbevelen!

Weer thuis

En dan thuis weer afkicken... 10 "spoed"mailtjes van mijn baas, cursus, werken, boodschappen, koken etc. etc. Tis net alsof je niet weggeweest bent. Verder ook weer lekker wezen tennissen, want onze nieuwe banen zijn KLAAR! Joehoe!
Gisteren moest mijn zoontje in de stromende regen voetballen. Hij heeft het hele seizoen slechts 1 wedstrijd gewonnen en dat was thuis tegen Valkenswaard. De overige wedstrijden werden allemaal dik verloren, soms wel met dubbele cijfers. Dus onze jongens gingen gisteren vol goede moed naar Valkenswaard. Thuis was daar met maar liefst 15-0 van gewonnen! Komen we daar aan, blijken de tegenstanders van team gewisseld te hebben. Nou ja zeg, hoe durven ze! Uitslag: 13-0 verloren. Het was zoooooo sneu voor die mannekes van ons. En onze Jorg moest nog keepen ook (niet dat het daaraan lag hoor). Het huilen stond hem nader als het lachen....
Weer een illusie armer, maar wel een kilo zand rijker kwam hij thuis

Naar de dierentuin
Het is augustus 1998 als we voor de eerste keer met Ivy naar de dierentuin gaan. Burgers Zoo in Arnhem om precies te zijn. Het is een warme dag en we staan 's-morgens een half uur in de file, maar dat hebben we graag over voor een dagje dierentuin. Als we 's-avonds verhit en vele guldens armer weer naar huis rijden, vragen we aan Ivy wat ze die dag nou het allerleukst heeft gevonden. "De eendjes en de speeltuin" antwoordt ze. Misschien hadden we toch beter gewoon naar de kinderboerderij bij ons in het dorp kunnen gaan....?!?


Bedankt voor je bezoekje. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Fijne week toegewenst!

2 opmerkingen:

Mandy zei

Zo te zien een geslaagde trip geweest! Heel gave layout ook en het verhaal met de uitspraak van je dochtertje vind ik echt geweldig hahahaha

Monique zei

Je verhaal over Londen is geweldig, zou zo in het vliegtuig stappen! Londen is erg leuk!
Je LO over de eendjes is geweldig, dit verhaal is zo leuk voor later!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...