Pagina's

woensdag 18 maart 2009

Studiedag

Vandaag was Jorg vrij van school; "studiedag". Tja, wat doe je op zo'n dag? Toen Ivy ook nog op de basisschool zat maakte we er altijd een leuk dagje van. Naar het zwembad, dierentuin of pretpark. Maar helaas, Ivy moest vandaag gewoon naar school. Om toch iets leuks met Jorg te doen, stelde ik hem vanochtend voor om naar de training van PSV te gaan kijken. Natuurlijk had hij daar wel oren naar! Hij miste nog een paar handtekeningen van de selectiespelers, met name die van de nieuwe spits Toivonen.

Het leek mooi weer, dus ik m'n dunne jasje aan. Volgens de website zou de training van 10.00 tot 11.30 uur zijn. Ik had bedacht dat het mooi zou zijn als we er om 11.00 uur waren; stukje training kijken, om 11.30 uur wat handtekeningen en foto's scoren en dan naar huis. Maar helaas......de trainer dacht er anders over. Het duurde maar en duurde maar en ik kreeg het kouder en kouder... Een stuk of 8 partijtjes, 100 ballen op goal schieten (de eerste ouders met teleurgestelde kinderen dropen al af) en een cooling down later was het dan eindelijk zover; de spelers kwamen van het veld af.En als je dan dit blije gezichtje ziet, dan weet je waar je het allemaal voor doet. Jorg heeft nu de handtekeningen van álle spelers en weer wat mooie foto's voor in zijn album! Die nemen ze ons niet meer af!

Dan de afgelopen dagen nog wat layouts gemaakt. Hier zijn er alvast twee:


Deze laatste layout is helemaal gelift van een layout van Revlie. Vind het heerlijk om met de oude papierlijnen van Senic Route te werken. Die zijn uitermate geschikt voor dit soort layouts. Mooie kleurencombies hebben ze ook. Weet iemand of het gerucht dat ze failliet zijn trouwens waar is?


Voor de cursus Photoshop kreeg ik de opdracht om iets creatief met letters/tekst te maken op een wit vel. Om dan 'zomaar' iets te maken, vind ik zonde van mijn tijd. Heb daarom maar alvast een uitnodiging gemaakt voor mijn 40ste verjaardag:

Wat denk je wat voor punt ik kreeg?? Ik kreeg STRAFpunten omdat het volgens mijn Belgische leraar TE creatief was!?! Nou ja, zeg, hoe durft ie?! Oké, ik had toch nog een 8, maar daar was ik natuurlijk niet tevreden mee, ha. Gelukkig hoef ik mijn brood er niet mee te verdienen en is de cursus puur voor de fun, maar anders GRR#!%^&##* Vreemde mensen die Vlaamse leraren! (0;

Zo morgen en overmorgen nog een beetje werken en dan ga ik van zaterdag tot maandag met mijn 3 zussen naar Londen! Yoehoe!!!

Alvast een fijn weekend allemaal en tot de volgende keer.


4 opmerkingen:

anja curvers zei

Prachtige lootjes Margriet en wat een mooie foto van je zoon wat zal hij blij zijn geweest.

Splashes of Pink and Mint zei

Ha, te creatief, krijg je dat weer! Nou laat maar teuten, je uitnodiging straalt! Net als het koppie van je zoontje trouwens! Gelukkig dat hij zo'n geduldige moeder heeft!
En je lootjes..... weer super!!!!

Je@net zei

Gave lootjes Margriet en wat een super foto, ja...daar doe je het allemaal voor he!!
Moest vreselijk lachen om het verhaal bij je uitnodiging! Laat die man maar kletsen hoor, vind 'm super vet geweldig gaaf!!!

Evi zei

Leuk, die foto van je zoon met (ja, uhh, hoe heet hij ook alweer hihi)..die voetballer.
Ben zelfs ook zwaar voetbalfan en vroeger deed ik er ook alles voor om zo op de foto te staan:)...maar dan wel met ajax-mannen...sorry hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...