Pagina's

maandag 1 februari 2010

Bloghopping deel 1

Ooh mensen, wat is het leuk om op zoveel verschillende blogs de enthousiaste reacties op mijn stempeltjes te lezen!

Telkens als ik ergens een nieuw kaartje of nieuwe layout zie met mijn stempeltje erop ben ik weer blij verrast. Dit is zoooooooooo leuk! Hier word ik nou echt vrolijk van. En dan heb ik het nog niet eens over alle enthousiaste mailtjes die ik van 'klanten' krijg. Soms met vragen, dan weer met bedankjes, een enkele keer met eigengemaakte creaties en van tijd tot tijd ook met nieuwe tips of ideeën. Piepel; ik vind het SUPER!

Op mijn rondje langs de verschillende blogs kwam ik een aantal leuke creaties tegen die ik met jullie wil delen.

Allereerst was daar het blog van Ellen. Een zeer creatieve dame die echt hele mooie kaartjes maakt! Zo kwam ik deze schitterende kaart bij haar tegen. Het label met de 3 verschillende rode lijnen is één van mijn ontwerpen!

Ellen wees me er op dat het label met de Nestabilities Labels 1 uit te stansen is. Wat toevallig, want dat wist ik helemaal niet. Voor het bovenste kaartje heeft ze mijn stempel aangepast naar 8,5 cm x 8,5 cm, waarna het in de één na grootste Nestability past.

En ook onderstaande kaartjes zijn met mijn stempels gemaakt. Het is een hele andere stijl dan die van mij en daarom vind ik het ook zo leuk om het te laten zien.

Zijn ze niet knap gemaakt? Voor deze kaartjes heeft ze de grootste Nestability stans gebruikt en de afbeelding van mijn stempel op 9,5 x 9,5 cm gezet.


Jullie moeten zeker eens langs gaan op haar Ellen's blog voor nog meer mooie creaties!

Ik ben ook een frequente bezoeker van het blog van Monique. Ook zij maakt hele mooie kaartjes en layouts.

Dit kaartje heeft ze vast en zeker voor haar pasgeboren tweeling nichtjes gemaakt. Of niet, Monique?


Valt het jullie ook op dat haar stijl aansluit bij die van mij? Ik zou bovenstaande kaart zelf gemaakt kunnen hebben. ((-:

En hier nog een kaartje van Monique:Neem vooral eens een kijkje op haar blog voor nog veel meer mooie kaartjes en layouts!

En onderstaande foto kreeg ik toegemaild van Ineke Overzee. Vinden jullie het ook zo'n leuk tasje?


Ineke heeft helaas geen blog, maar via deze weg kon ze haar creatie toch mooi laten zien.

Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik moet weer op gaan passen, want mijn arm begint wééér te protesteren....Teveel achter de computer gezeten de laatste tijd. Hoe zou dat nou komen?

10 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Dat is toch waanzinnig gaaf!!! Gôh, dat had je je een tijdje terug toch ook niet kunnen bedenken, meid je wordt nog eens beroemd (nou ja, je bent het eigenlijk al!)! Lijkt me kicken als je je eigen ontwerpjes bij anderen terug ziet. Ik vind het echt helemaal super en wens je héél veel succes met je digistampshop!

RosesMarijke zei

Het is ook heel erg leuk als mensen je ontwerpen leuk vinden....en dàt zijn ze!!

Tuur zei

Ze zijn gewoon super!
En idd overal voor te gebruiken,
Ik ben dan wel niet echt een kaarten maker,
Maar heb ze gebruikt om aan de vogeltaarten die ik voor andere maak te hangen,
Zal je foto sturen, echt super reacties van gekregen.
Dus ook namens mij vooral door gaan!!

Birgit zei

Wow, Margriet, je stempels zijn super gaaf! Ik kan me voorstellen dat het ontzettend leuk is om ze overal terug te zien!! :)

Monique zei

Leuk om mijn kaartjes weer bij jou terug te zien, jouw stempels zijn dan ook een feestje om mee te werken, dus je ziet echt nog wel meer voorbijkomen.
Leuk dat je ook mijn blog hebt vermeld, zie dat ik al veel bezoekjes heb gehad (alleen zo jammer dat zoweinig mensen een kleine reactie achterlaten, maar dat zul jij ook vast wel ondervinden)
Blijf jij maar lekker mooie dingen ontwerpen, ik gebruik ze wel :)

Ellen zei

Hoi Margriet.
Wat super zeg om je stempels bij zoveel mensen terug te zien! Maar ik vind het ook niet gek want jouw stempels zijn super bruikbaar en ontzettend leuk!
Leuk dat je mijn kaartjes hebt geplaatst! Bedankt Margriet! En ook ik hoop natuurlijk dat je nog heel veel mooie stempels blijft maken!

Groetjes Ellen

anja curvers zei

Helemaal te gek Margriet heerlijk toch als je creatie's overal te zien zijn en dat eerste kaartje van Ellen heeft me er ook toe gezet om de labels bij je te bestellen prachtige creatie's evenals de kaartjes van Monique.

Ineke zei

Wat leuk om mijn Valentijntasje te zien op jou blog.
Maar ze zijn ook zo leuk die stempels van jou.
Verheug mij al op de voorjaars en paas stempels

Tineke van der Linden zei

Ik heb pas sinds kort jouw webwinkeltje met digi-stamps via via ontdekt maar ben er super blij mee!!! Je teksten zijn ontzettend leuk en heb er nu al een paar gebruikt op mijn kaartjes. Kijk maar op mijn blog.
Ga zo door Margriet!

Groetjes, Tineke

Katja zei

Wouw door die kaartjes van Ellen ben ik echt aan het twijfelen of ik de journalingcards ook nog ga bestellen. Ik stuur een hoop klanten naar je door dus denk dat je webwinkeltje ondertussen wel loopt. Leuk hoor!
Mijn knutselpotje is momenteel een bodemloze put dus ik twijfel nog even verder. Maar gaaf is het wel wat je ermee kan doen. Zo zie je maar, die voorbeeldjes op je blog zetten is een prima actie. Straks moet je nog een designteam gaan starten!;)

Groetjes,
Katja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...