Pagina's

zaterdag 27 februari 2010

Nog meer vogelhuisjes + nieuwe stempels

Vond het zo leuk om het vogelhuiskaartje uit mijn vorige post te maken, dat ik er nog 2 heb gemaakt. Voor mannen deze keer.


Bij de volgende moet je nog een uiltje denken, maar die had ik nog niet af toen ik de foto maakte.


Aangezien ik dit soort kaartjes zeker vaker ga maken heb ik er in Photoshop een mal van gemaakt. Tevens nog wat meer teksten bedacht die op dit huisje gebruikt kunnen worden en voila; een nieuwe serie stempels is geboren.
(klik op de foto voor een vergroting)


Ik vind het uiltje zo grappig!

De cirkelstempels zijn standaard weer ong. 4,9 cm. Het huisje is standaard 14,5 cm hoog en het dakje is 13,2 cm breed. Het uiltje is standaard 3,6 cm hoog en 5 cm breed. Maar eigenlijk doen deze maten er allemaal niet toe, want de stempels kunnen in bijv. Word zo groot of klein gemaakt worden als je zelf wilt.

Het huisje links is voor de basiskaart. Om het uit te printen heb ik in Word ''rechts uitlijnen" aangeklikt en de rechter kantlijn op 1 cm gezet. Voeg dan het huisje in en print het uit. Vervolgens even dubbelvouwen en dubbel uitknippen. Het basishuisje is dan klaar.

Het huisje rechts heb ik voor de voorzijde van de kaart gebruikt. Het pas precies over de basiskaart. Het werkt het makkelijkst als je dit huisje op de achterzijde van het (restje) designpapier print, dat je wilt gebruiken. Zo zie je geen lelijke lijnen aan de voorzijde van je papier.

De set is te verkrijgen in mijn webwinkel en kost € 2,50.

Fijne zondag toegewenst!

14 opmerkingen:

Marie-claire zei

Wauw, Margriet ze zijn weer Super mooi!!

Groetjes Marie-claire

Ellen zei

Helemaal geweldig Margriet! Ik heb ze zojuist bij je besteld!

Groetjes Ellen

Marianne Schut zei

Hai Margriet, ziet er echt super uit en wat een leuke stempels heb je er weer bij bedacht! geweldig! Groetjes Marianne

Margot zei

superleuk zeg! ik ga ze ook bestellen :)

Gemma zei

Helemaal leuk, ik ga ze meteen bestellen! Gr Gemma

Bonjade zei

Wat zijn ze mooi geworden zeg.
Wie wil nu niet zo'n kaartje op de mat.....
Fijne dag

Liesbeth zei

super weer!!!!
Groetjes Liesbeth

Dakini zei

O wat mooi ga ze zeker even bij je bestellen. ook een hele mooie kaart. (en een super scrap pakket nog bedankt)

Unknown zei

Die zijn echt wel leuk! Super!

Pien zei

Hoi Margriet,
Ik heb je een award gegeven!
groetjes Pien

Ineke zei

Hoi Margriet.
Natuurlijk heb ik ze besteld.
Heb onderhand al je hele collectie.
Ze zijn ook allemaal zo leuk.

Groetjes Ineke

sam zei

heel erg leuk! dat uiltje is inderdaad heel grappig!

Lia zei

wat een mooie stempels en prachtige huisje
groetjes Lia

Antje Tantje zei

Ontzettend mooi gemaakt!, leuk ook met die stempels

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...