Pagina's

woensdag 21 april 2010

Mannenkaart

Ik heb een ouderwets druk weekje achter de rug. Gelukkig wel met veel leuke dingen, maar helaas geen scraptijd.

Daarom hier een kaartje dat ik op mijn productieve zondag van 2 weken geleden heb gemaakt.Net zoals velen onder jullie vind ook ik het moeilijk om een kaart voor een man te maken, maar deze is wel gelukt, denk ik. De stempel is een eigen creatie en eventueel hier verkrijgbaar. Ik heb me in ieder geval voorgenomen om meer mannenkaarten te gaan maken. Waarom is dat toch zo moeilijk???

Maar nu eerst maar weer eens wat tijd zien te vinden.... Misschien dit weekend.

Bedankt voor je bezoekje!

2 opmerkingen:

Gemma zei

Altijd moeilijk mannen kaarten, maar deze is super! Groetjes Gemma

Natasja zei

Hoi Margriet !
Ondanks dat je het erg moeilijk vind, vind ik hem er super uit zien !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...