Pagina's

vrijdag 23 april 2010

Prijsje + beterschapskaart

Kijk eens wat een leuke prijs ik heb gewonnen op het Scrapotheek forum!


Ik kreeg hem voor deze 2 kaartjes die ik voor de Sisters Hope kaarten Challenge had gemaakt.


Zijn de swirls niet prachtig?! Ik ben er echt superblij mee! Heel erg bedankt Marjolein!

Verder heb ik niets meer gescrapt de afgelopen week. Geen tijd gehad en met dit mooie weer heb ik ook niet echt zin om te scrappen. Kan nog wel een een beterschapskaartje voor een buurman die een operatie heeft ondergaan laten zien.


Ik heb als basis weer dezelfde schets gebruikt als de kaarten die ik vorige week liet zien. Misschien wat saai, maar ach, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik vind hem nu eenmaal leuk en degene die de kaarten krijgen weten toch niet dat ik dezelfde schets heb gebruikt!

Mensen, geniet allemaal van de komende dagen; als ik het weerbericht moet geloven krijgen we een práchtig weekend!

3 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Gefeliciteerd met je leuke prijs Margriet! Succes ermee.
Je kaartje is dan ook prachtig.

Groetjes, Tineke

Liesbeth zei

Leuke prijs en een superleuk kaartje.
groetjes liesbeth

Marie-claire zei

Jij hebt ook een leuke prijs gewonnen!
Ook weer een gave kaart gemaakt.
Klopt dat is het kasteel van Helmond.

Groetjes Marie-claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...