Pagina's

vrijdag 9 april 2010

Wiebeltand

Op 11 april 2005 had Jorg voor het eerst een losse tand. Hij vroeg aan mij "wanneer gaat hij eruit?" en ik zei "over een paar weken denk ik, in mei". "Niet eerder?" vroeg hij. "Als je heel veel wiebelt misschien in april" zei ik.

Dus wat doet Jorg? Hij gaat op een stoel zitten en begint op zijn billen heen en weer te wiebelen....


"Nee", zeg ik, "Niet zo wiebelen, maar met je tand!" "Ooooh zoooo!" zegt Jorg en begint vervolgens met zijn hoofd te schudden......Blijkbaar werkt het zo ook, want precies één week later op 18 april 2005 is zijn tand eruit.

Dus mensen, niks geen touwtjes om een tand binden of op en neer bewegen. Gewoon een beetje schudden met je kont en wiebelen met je hoofd en je losse tand gaat er vanzelf uit!

(-:

Fijn weekend!

7 opmerkingen:

BepvS zei

hahahaha..leuk verhaal en wat een superleuke LO, mooi gedaan met die letters.
Groeten, Bep

Liesbeth zei

Geweldig verhaal!
Leuke layout.
groetjes Liesbeth

Marie-claire zei

Wat een heerlijk verhaal weer!
Waar haal jij je in spiratie vandaan, hij is geweldig!

Groetjes Marie-claire

Peter's Planner blog zei

Hallo Margriet wat een leuke layouts maak je en mooie kaarten ben maar even volger gelijk geworden. Kom gerust eens op mijn blog kijken www.scrapfanaat.blogspot.com en als je je aanmeld als volger maak je kans op een scorpal.

Groeten scrapfanaat Peter

Cindy zei

Oh ik vond dat altijd kei-eng zo'n wiebeltand! Ik durfde er echt niet aan te komen.... Ons Janne van 5 kan niet wachten tot zij ook eindelijk wiebeltanden krijgt (maar van mij mag het nog wel even duren!).
Fijn weekend!
groetjes Cindy

Monique zei

Wat een gaaf verhaal!! Superleuk om dit te scrappen, erg leuk hoe je het gedaan hebt!

marsha. zei

Hoi Margriet,

Wat leuk dat je op mijn blog bent geweest. Die van jou mag er ook zijn!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...