Pagina's

zondag 22 augustus 2010

Terug van weggeweest!

Na een maandje in Blogland afwezig te zijn geweest, vind ik het wel weer tijd worden om zo zachtjes aan weer wat berichtjes te gaan plaatsen.

Afgelopen donderdag zijn we thuis gekomen na 2 heerlijke weken aan de zuid-Franse kust met-alle-dagen-zon! Ik heb begrepen dat het weer hier in Nederland bar en boos is geweest en dat wij dus precies de juiste weken zijn weg geweest. Ik kreeg het verzoek om een koffertje met zon mee te nemen en dat heb ik dan ook gedaan. (-:

Nu, de koffers zijn uitgepakt, de vakantiewas is weggewerkt, de boodschappen zijn gedaan, de auto door de wasstraat is gereden, oké de tuin moet nog gedaan worden, maar daar vergeet ik voor het gemak maar even is het dus tijd om te scrappen!

Op idee gebracht door Marie-Claire heb ik een kaart met een rozet gemaakt voor de dochter van vrienden van ons.Bij de Trekpleister heb ik een bijpassend etuitje/portemonaietje gescoord en daarin wat centjes gedaan. Ik moet zeggen, de 16-jarige was er heel blij mee. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Fijne zondag nog en tot snel!

9 opmerkingen:

Monique zei

Gezellig dat je er weer bent, heerlijk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad! Als je het koffertje met zon ook nog even naar ons kunt sturen....hier is het nu wel heel erg bewolkt!! :)
Je kaart vind ik geweldig leuk, dit idee ga ik ook eens uitvoeren!

Louise zei

Wat een ptachtige kaart heb je gemaakt, leuk zo met dat etuitje erbij.

gr.Louise

Margot zei

heel leuk kadootje!

Riet zei

Wat een schitterende kaar Margriet.

Liefs Riet.

D@nielle zei

welkom terug, leuk kadootje hoor !

anja curvers zei

Welkom terug zou ik zeggen en zo te lezen hebben jullie het heerlijk naar jullie zin gehad hier is het weer bar en boos hoor.
Prachtige kaart hoor heel erg leuk idee.

Anoniem zei

Welkom terug Margriet !!!! Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt ! Het is inderdaad echt scrap-weer !
Groetjes Berdien

Harriët zei

Gezellig dat je er weer bent.
Erg leuke kaart!!!

Harriet

Annelies zei

Wat prachtig, Margriet! geweldige kleuren ook!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...