Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

Een jongen of een meisje?

Tjonge, wat een overweldigende reacties heb ik gekregen op mijn gratis digitale Groeten uit Holland stempeltjes!! En het is niet te geloven, maar ook de eerste kaartjes zijn er al mee gemaakt. En ik kan je vertellen; ze zijn super leuk!

Ook heb ik er al een aantal spontane nieuwe volgers bij gekregen. Maar omdat Blogger en/of Google niet goed werkt lukt het een heleboel mensen niet om volger te worden. Heb ik weer, zo kom ik natuurlijk nooit aan de 100... )-; Proberen jullie het later nog een keer?

Welnu, over tot de orde van de dag. Een nieuwe scrappagina!Het is oktober 2003 als Ivy (7) en Jorg (4) samen op de bank zitten en het er over hebben dat Ivy een meisje is en Jorg een jongen. Mama vraagt aan Jorg waaraan hij ziet dat hij een jongen is en Ivy een meisje. Jorg denkt diep na, maar heeft werkelijk geen flauw idee. Mama vraagt daarop wat hij heeft en Ivy niet, waarop Jorg triomfantelijk antwoordt.......GEL IN MIJN HAAR!! ((((-:

Fijne zondag toegewenst.

10 opmerkingen:

Stampidoe@gmail.com zei

wat ene super leuke lay out en idnerdadad mij sloegen de stooppen ook zowat door maar blijf proberen om volger te worden

groetjes yvon

Karin zei

wat een superleuke uitspraak....echt lachen! Je hebt er een leuke LO van gemaakt.

Harriët zei

Leuke LO!
O heerlijk die kinderlogica.
Nu 7 jaar later weet hij het hopelijk wel.Haha.

Harriët

Splashes of Pink and Mint zei

Whoehahahaha!!!! Die is echt leuk! Kinderlogica hè! Nou ja, hopelijk blijft ie voorlopig in die waan, hahaha!!!
Superleuke lo!
Fijn weekend!!!!

Ineke zei

Hoi Margriet.
Ik heb mij ook aangemeld als volger hoor.
Alleen het fotootje lukte niet.
De 100 komt in zicht.
Groetjes Ineke

Anoniem zei

haha, wat een super leuk verhaal weer !! En een schitterende layout !
Groetjes Berdien

Monique zei

Hilarische verhaal!! en een super layout!

Marieke zei

Super om dit vast te leggen!! Geweldig LOtje!

Enneh... het is me nu wel gelukt hoor, om volger te worden!!

Stampidoe@gmail.com zei

chips ik krijg nog steeds ene foutmelding kan nog steeds dus egen volger wordne maar ik blijf stug olhouden de aanhouder wint of niet maar je hebt e rinmidels al 101 gefeliciteerd

groetjes yvon

Gemma zei

Geweldig verhaal. logich toch! Gel in je haar! Mooi LO ook! Gemma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...