Pagina's

zaterdag 13 november 2010

Kerst/Nieuwjaars wensen + digi stempels

Als ik in december bij familie of vrienden op bezoek ga (en dat gebeurt nogal eens met al die verjaardagen), vind ik het altijd leuk om een zelfgemaakte kerstwens mee te nemen in de vorm van een klein cadeautje.

Elk jaar probeer ik weer iets origineels te verzinnen. Om een extra leuk effect te krijgen gebruik ik graag een leuke woordspeling.


Maar elk jaar wordt het moeilijker om iets origineels te bedenken.


Eerlijk gezegd heb ik 'spektaculair' jaren geleden ook al eens gebruikt, maar ik gok erop dat de mensen dit niet meer weten.


Toen verstuurde ik een snoepzak met kerstspekjes (als je er een platte zak van maakt gaat dat zelf over de post), maar dit jaar wordt het dus een tasje met marsmellows.

En om jullie op nog meer ideeën te brengen ga ik komende week elke dag een kerst-cadeau-wensje laten zien. Natuurlijk maak ik daarbij gebruik van een zelf ontworpen digi stempel. (-;


Vind je het ook leuk om zoiets te maken dan zou je gebruik kunnen maken van mijn nieuwste serie digi stempels.


Deze 12 stempels zijn te koop in mijn webwinkeltje voor een bedrag van € 2,25.


En ook deze nieuwe Kerst- en Nieuwjaars tickets zijn te koop in mijn webwinkeltje.

De prijs voor deze 6 tickets is € 1. Een workshopje voor het maken van tickets kun je hier vinden.


Gezellig dat je mijn blog bezocht en een fijne zondag toegewenst. Het beloofd scrapweer te worden! (-;


14 opmerkingen:

Judith zei

Hallo Margriet,
Zal ik je ook eens uitnodigen in december (-: grijns
Super cadeau zo!

Harriet zei

Ontzettend leuk idee. Ik vind het zelf ook leuk om iets origineels te bedenken heb zelf al de volgende gebruikt:
* Zakje met bruisbal - voor een bruisend nieuwjaar
* Kaart met verfrissingsdoekje - voor een fris nieuwjaar
* Een echte piek leuk verpakt - voor een piekfijn nieuwjaar

Louise zei

Wat een leuk idee zeg, de Digi's zijn echt geweldig leuk, heb onlangs nog een digi van je gebruikt (groeten uit holland) het kadootje gaat naar Argentinië ik heb het onlangs gepost.

gr.Louise

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een super leuke en originele creatie heb je weer gemaakt! Helemaal geweldig! Je tekststempels zijn ook weer super! Jammer dat ik (nog) geen printer heb! Hopelijk heb ik er snel een dan kan ik ook zulke leuke stempels gebruiken! Ben heel benieuwd naar je volgede creatie maar ik weet zeker dat ook deze weer super origineel zal zijn! Bedankt voor je leuke ideetjes! Fijn weekend, groetjes Marianne

Bendito Colibrí zei

hola, que hermnoso sellos, y tu idea de la bolsa de dulces, está genial. tengo que regalarle unos bombones a un amigo que le encantan, ya sé en que entregarselos, cariños y gracias por la idea......

hokje zei

Wat een origineel idee; ben dan ook erg benieuwd naar je andere creaties deze week. Heb je uitleg ook even bekeken; bedankt voor de bruikbare tips!

Fijne dag,
Miranda

Anoniem zei

Hoi Margriet,
wat is het iedere keer toch heerlijk om jou blog te bezoeken.
Zoveel inspiratie, echt geweldig!
Alles wat je maakt het is gewoon AF !!
Groetjes Martine.

Anoniem zei

heb deze prachtige digi's alweer besteld, groejtes wilma

femmie zei

Wat een leuk kadotasje ! Heb ook even bij je December daily gekeken. Ziet er superleuk uit. Ik was al een paar jaar van plan om er één te maken, maar iedere keer kwam het er niet van. Nu zag ik 3 weken geleden dat Ali Edwards al met de voorbereidingen begonnen was en toen ben ik ook meteen een plan gaan maken. Het duurt bij mij alleen altijd wat langer voordat dat plan ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Maar goed, het begin is er :-)

Superleuke stempels heb je ook weer gemaakt trouwens zeg. Binnenkort weer ff shoppen bij je :-)

Ik ben erg benieuwd wat voor leuke kadootjes je allemaal gaat maken. Ik ben toevallig ook bezig met mini-"kadootjes" (ipv alleen kerstkaartjes) voor mijn dochter om uit te delen op school aan haar klasgenootjes en juffen.

Haha, zo kom ik helemaal in de kerstsfeer. Zou bijna de boom neer gaan zetten. Ware het niet dat er nog een paar schoenen op de mat staan hier die nodig gevuld moeten worden zometeen :-)

Natasja zei

Ik ga je webwinkel weer even bezoeken....

Ellen zei

Wat ziet dit er weer prachtig uit Margriet en wat een leuke woordspeling.

Groetjes Ellen

* Daniëlle * zei

Leuk doosje idd!

Stampidoe@gmail.com zei

wow wat een geweldig idee wie weet ga ik ze nog betsellen bij je moet nog even kijken wat we doen met kerst maar dit is wel erg leuk ook al om mijn dinnetjes eens te verwennen met kerst

groetjes yvon

anja curvers zei

Wow wow wat zijn ze weer gaaf Margriet ik kom weer betsellen hoor. En je het er alweer prachtige voorbeelden mee gemaakt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...