Pagina's

woensdag 2 februari 2011

May I introduce you to...

JOB!

Job is het kleine zwarte mannetje uit het Dick Bruna Reuzenkwartet.


(Project 11-50)

Tjonge, jonge, wat hebben wij gekwartet met de kinderen. Het Dick Bruna kwartet stond met stip op nr 1. We hebben zelfs een keer een nieuw spel moeten kopen omdat het oude helemaal versleten was. Het zwarte jongetje Job was het meest geliefde plaatje. Als je dat kwartet had, dan had je eigenlijk al gewonnen. Het is ons overigens altijd een raadsel geweest waarom de kids hem Job noemde.....En toen ik gisterenavond deze layout aan het maken was, stonden de kinderen (12 & 15) er met een big smile bij. "Oooooh, hebben wij dat kwartet nog!?" Het wekte blijkbaar fijne herinneringen op. Zo leuk, daar scrap je toch voor hè.

Jorg mocht afgelopen zaterdag naar een feestje van een vriendje en teamgenootje. Daarom maar weer een voetbalkaartje gemaakt. Ze blijven leuk, al zeg ik het zelf.

(Project 12-50)


Je ziet dat ik maar ben doorgegaan met het tellen van mijn creaties. Dank zij jullie hartverwarmende woorden na de misstap van de aangekochte pons, ga ik maar weer vrolijk verder. Jullie hebben gelijk, ik heb nog steeds geen papier gekocht. Maar hoe lang ik dat nog ga volhouden.....


Ik kreeg van verschillende mensen de vraag voor welke pons ik dan was gezwicht. Het is de EK succes border punch embossed curve:
Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar kon hem nergens vinden. Totdat ik van Marie-Claire de tip kreeg dat ze hem bij Hobbyshoppie weer hadden. Ik heb hier al eens eerder gekocht en deze webwinkel is in ieder geval wat ponsen betreft een stuk goedkoper dan de reguliere winkel. (En nee, ook hier heb ik géén aandelen van.)

Nou, dat wat het weer voor vandaag. Ik hoop morgen terug te komen met wederom een in-één-avond-klaar-mini-boekje.

Bedankt voor je bezoekje en een fijne dag toegewenst!

8 opmerkingen:

marsha. zei

Hoera!!!

Mooie pons! Maar van dat filmpje word ik een beetje zeeziek :-s...

Natasja zei

Het is inderdaad een hele leuke pons ! En een leuk kaartje !

Wij zijn hier ook in de voetbalvoorbereiding voor Justin zijn verjaardag morgen...

Groetjes, Natasja.

Karin zei

Margriet, zowel je kaart als layout zijn supermooi. Wat leuk dat het zoveel fijne herinneringen oproept. Je pons is trouwens ook supergaaf.

Groetjes, Karin

Marie-claire zei

Wat heb je toch leuke reactie's op je nieuwe pons, ben benieuwd naar je creatie's met de nieuwe pons ; )
Lo & Kaartje zijn weer Super!

Groetjes Marie-Claire

Arianne zei

Geen wonder dat je ff je voornemen was vergeten, 't is een geweldige pons! (En zo'n lekker Amerikaans filmpje, altijd leuk!)

Marianne Schut zei

Hai Margriet, Super leuke LO heb je gemaakt en inderdaad leuk de reactie van je kinderen! Ik herken dat wel hoor. Ik denk dat iedereen dat wel heeft van vroeger...Je kaartje is ook weer helemaal stoer en leuk! Prachtige pons zeg, ben heel benieuwd naar je eerste creatie waarbij je hem gaat gebruiken! Liefs Marianne

Mignonnn zei

Wat is job toch leuk. En je kaartje is ook erg leuk voor de voetbal jongens.

Groetjes
Mignon

anja curvers zei

YES joepie een zeer gave pons hoor snap nu waarom je gezwicht bent ( heb hem uiteraard ook)En wederom leuk lootje en kaartje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...