Pagina's

vrijdag 25 februari 2011

Naar de fysio en update Pols-soap

Nog even snel voordat de PC vandaag naar de reparateur gaat vanwege een zeer hardnekkig virus, een layout met foto's uit 2005 van Jorg bij de kinderfysio.
Aangezien zoonlief percé niet in z'n onderbroek op het Wereld Wijde Web wil (heeeel begrijpelijk, zou ik ook niet willen) heb ik de foto's onherkenbaar gemaakt.Omdat iedereen zo meeleeft nog even een update over de pols van Ivy: gisteren werd ik door het ziekenhuis gebeld met de vraag of ze een artikel mochten schrijven over de 'anatomische variatie' van Ivy's arm en extra foto's mochten maken.


In eerste instantie was ik daar, gezien het hele gebeuren, niet zo happig op, maar nadat de arts uitgebreid heeft uitgelegd dat er sprake is van een 'zeldzame afwijking', kan ik nu meer begrip opbrengen voor de gang van zaken. De ellepijp staat namelijk overdreven gezegd naast haar pols. Vandaar dat ze dachten dat hij uit de kom was. Onder narcose (dus pijnvrij) konden ze de pols echter alle richtingen op buigen, hetgeen natuurlijk niet zou kunnen met een pols die uit de kom is. Ze hebben toen foto's genomen van haar andere, goede arm en die stond precies zo! Ze is er dus gewoon mee geboren.


Dinsdag moeten we terug komen, dan krijgen we zelf ook de foto's te zien, horen we er het fijne van en er worden nieuwe foto's gemaakt. We worden verwacht bij Dr K. Deze Dr is wereldberoemd in V. en omgeving:

Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.[Enne......om eerlijk te zijn, lijkt Dr K. me niet de vervelenste dokter om naar toe te gaan. Ik heb ze wel eens anders gezien. (-;]Fijn weekend!10 opmerkingen:

Marie-claire zei

Schitterende Lo Margriet! Ik snap Jorg wel, hahaha!
Succes voor dinsdag ; )
Fijn weekend!

Groetjes Marie-Claire

Alle mooie dingen zei

ik vind die dokter ook wel een ehhhh.....mmm
nou het zo uitgelegd word kan je er wel vrede mee hebben denk ik zo... het was even heel vervelend maar die dokters hebben wel het juiste gedaan...en dat is toch altijd achteraf heel prettig om te weten.
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Klaske zei

mooi Lo'tje Margriet. Leuk papier! Ik kan Jorg ook wel begrijpen hoor...

enneh, die dokter is inderdaad prettig om naar te kijken. wat een verhaal rondom die pols zeg... sterkte ermee....

marsha. zei

OK, ik denk dat ik het polsverhaal nu redelijk snap, maar... waarom moest er nu gips om? Er is dan toch niks? Succes bij de aangenaam ogende dokter!

Gemma zei

Succes, met deze dokter wil je best een beschuitje eten toch! Leuke LO, snap Jorg wel...bij mij moeten alle foto's eerst door de censuur voor ze op mijn blog mogen! Fijn weekend, Gemma

Judith zei

Ook zonder duidelijke foto's (hihi) is je LO gaaf geworden!
Sterkte met alle nieuwe ontwikkelingen rond Ivy's pols. Misschien wordt ze nog beroemd (-:
Fijne vrijdag, groetjes Judith

Wilma zei

Ha ha ha, da's idd een soort van leuke dokter !!!

Arianne zei

Was ook het eerste wat ik dacht toen ik de dokter zag! Kun je niet voor me vragen of 'ie nog vrijgezel is?! ;0)

Natasja zei

Een mooie layout van Jorg!
En net wat Marsha zegt ; Waarom moest haar pols dan in het gips ? Zijn ze er zo mee bezig geweest ?

Ik ben blij dat dit mijn arts niet is, anders zat ik er dagelijks ! Whoehahaaa....

Succes a.s. dinsdag. Ik ben benieuwd of je dan nog wijzer wordt !

Miranda zei

Ik vind je lo helemaal leuk!!!! Veel succes dinsdag!!! Het is zeker een mooie man! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...