Pagina's

dinsdag 8 februari 2011

Vrouw vindt volger + weggeefje

Yes, tis gelukt! De teller staat op 202 volgers, yoehoe!

Graag wil ik Wilma, Wendy en Martina welkom heten bij de club van 202. (-: Dankzij jullie ga ik weer iets weggeven.

Aangezien mijn Valentijnstasje blijkbaar in de smaak viel bij de NVVSV (Nederlandse Vereniging van Scrappende Vrouwen) heb ik besloten een pakketje weg te geven, waarmee je dit tasje precies kunt namaken.


En daarbij doe ik nog de benodigdheden voor een replica van het kaartje van gisteren.

(Samen geregistreerd als project 16-50, want anders kom ik nooit aan de 50)

De winnaar kan er mee doen wat ze wil. Mijn tasje/kaartje precies namaken of er een geheel eigen draai aangeven. Het is mij om het even.

Wil je ook kans maken dan moet je het volgende doen:

Laat voor a.s. donderdag 20.00 uur een berichtje achter, waarin je verteld aan wie je het tasje vol liefde zou willen geven en waarom.

Uit het leukste/liefste/origineelste berichtje zal ik een winnaar kiezen. Ik hoop dat deze dan voor vrijdag 17.00 uur haar adres kan doorgeven, dan heeft ze het tasje, als de post meezit, nog voor Valentijnsdag in huis.

Ik zou zeggen; schrijf maar raak!

30 opmerkingen:

Dakini zei

Nou ik wil wel mijn zusje zo'n tasje geven. Die heeft het naar een lange nare tijd wel verdiend. heeft haar leven omgegooit, is sinds vorige week weer aan het studeren, 2 banen en een huishouden. Als dat niet iets supers verdiend!
Ik heb heel erg trots op haar.

Unknown zei

Ik doe graag mee hoor.
Ik zou hem geven aan mijn vriendin.
Ze is er altijd als ik haar nodig heb.
Soms spreken we elkaar weken niet en dan weer een paar dagen achter elkaar. Het fijne is dat niets moet.
Succes met je weggeefje.
Groetjes en een fijne dag Brigitte

Miranda zei

Oh wat leuk!!! Ik zou hem denk ik toch aan mijn ouders geven. ( sorry Jan ;- ) Gewoon om te laten zien met dit moois dat ik heel veel van hun houd en omdat ze er altijd voor ons zijn! Mijn 'knutselwerkjes' staan netjes door de kamer uitgestald en hoe leuk zal dit tasje erbij staan?! Super!

Leuke actie!! Succes!

Mariska zei

Ik wil hem toch aan mijn man Daniel geven. Ik heb een nare periode achter de rug waarin ik veel last kreeg van angst en paniekaanvallen. Uiteindelijk na veel wikken en wegen begonnen met medicatie waardoor ik veel last van bijwerkingen kreeg. Hij zorgde voor de kinderen, voor mij. Liet me praten en nog belangrijker naar mezelf kijken. Ging zelfs alleen met onze dochter van 1 jr naar het UMCG voor onderzoeken terwijl hij dat heel erg spannend vind maar hij wilde mij er niet mee belasten...daarom ben ik ongelooflijk blij dat ik met deze man getrouwd ben....
O jee dit is wel een heel openhartig verhaal geworden...

sylvia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
sylvia zei

Hi,
Wat leuk !!!!
Het eerste wat ik dacht ooh. Als ik zou winnen dan zou ik hem aan mijn oudste dochter geven,ze is bijna 14 en lekker aan t puberen haha dat botst dus wel eens
Maar t is een schatje....
Groetjes Sylvia

Everien zei

Hoi Margriet,
Wat een leuk idee!
Ik zou het tasje aan me dochter geven met een leuke attentie erin voor haar diploma.
6 jaar geleden werd onze dochter op 17 jarige leeftijd in de bloei van haar leven getroffen door botkanker! Anderhalf jaar chemo's, een zware operatie waardoor ze lichamelijk gehandicapt werd waren het gevolg. De jaren daarna waren zwaar, veel operaties, lange ziekenhuis opnames, Een jaar op bed in een gipsbroek van middel tot enkel. En tussendoor proberen toch nog aan je toekomst te werken en een opleiding te volgen. 3 keer heeft ze moeten veranderen van opleiding omdat dat wat ze zograag zou willen worden niet haalbaar was met haar beperkingen.
Nu heeft ze vorige week haar opleiding SPW4 activiteitenbegeleiding afgerond.
Ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe TROTS we op haar zijn. Daarom zou het tasje naar haar gaan!

Splashes of Pink and Mint zei

Oh, wat lief dit zeg! Pffttt... even goed nadenken hoor... eigenlijk zijn er genoeg lieve mensen om me heen die hier voor in aanmerking komen....
Maar in dit geval toch voor m'n mannetje. Misschien niet origineel, maar hij kan op dit moment wel een opkikkertje gebruiken. Hij zit met een kei dikke enkel omdat hij van de ladder is gevallen, nadat hij midden in de nacht nog even dacht een afgewaaide dakpan terug te plaatsen. En dat na al z'n verbouwingsperikelen in de badkamer (waar hij zo zo'n best voor heeft gedaan, maar waar hij dus eigenlijk helemaal niet van houdt!), en dan ook nog een vrouw die telkens weer iets nieuws vezint (het volgende plan staat alweer op stapel!)... maar hij doet het allemaal met liefde (en veel gemopper, hahaha!). Tja, je zal maar met mij getrouwd zijn....!

Vind het écht een hele leuke actie!
Greetzzzzz!!!!!!

hokje zei

Gefeliciteerd; je hebt het gehaald (had ook niet anders verwacht hoor, met zo'n inspirerende
blog ;-))

Vind je give away erg leuk en zou hem aan mijn moeder geven; zij heeft inmiddels meerdere knie-operaties ondergaan, maar tot nu toe helaas geen verbetering, met dit lieve tasje kan ik haar een hart onder de riem steken!

Fijn zonnige dag,
Miranda

Carina zei

Ik zou het tasje graag aan mijn moeder willen geven. Omdat het de laatste tijd met mijn gezondheid helaas niet goed gaat moet ik erg veel naar het ziekenhuis. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar en gaat altijd met mij mee naar het ziekenhuis wat ook erg veel tijd en energie van haar vraagt. Ik zou het erg leuk vinden om haar op deze manier te bedanken!

Groetjes Carina

Alle mooie dingen zei

ik zou heel graag dat tasje aan mijn dochter willen geven...ze is net begonnen in blogland en in knutselland... en dit is weer een stimulans om hier mee verder te gaan.
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

sylvia zei

hi
had ik al verteld dat ik het altijd super vind ok je creaties te mogen zien?
vandaar dat ik een award op mijn blog voor je heb staan
groetjes sylvia

Marianne zei

wauw, super hoor Margriet.Ik zou het tasje aan mijn ventje geven, die heeft me de afgelopen drie jaar steeds door dik en dun gesteund, terwijl het minder goed ging met mijn gezondheid en ik wel eens dagen had waarop ik echt ongenietbaar was.

Anoniem zei

Hoi Margiet ,

Ik zou hem graag naar mijn vriendin willen sturen ,6 jaar geleden is zij verhuist abrupt naar Spanje vorig jaar is ze terug gekomen en sindsdien heb ik haar nog maar één keer weergezien ze mailde me vandaag nog dat ze er van baalde dat ze niet dichterbij woont.
Maar ik gun hem een ander ook zodat die weer iemand blij kan maken .

Groetjes Mariska

Arianne zei

Ik zou 'm aan mijn broertje geven. Hij is in september in de zorg begonnen (leren en werken) en heeft af en toe wel wat extra's verdiend!

Denco zei

Eerst dacht ik ooh wat leuk die wil ik wel hebben maar toen ik het verhaal van Everien las dacht ik die verdient het echt dus vandaar als ik win geef ik het door aan Everien voor haar dochter.(als dat mag??)

Marie-claire zei

Wat een Super LEUK weggeefje, maar ik laat dit weg geefje aan me voorbij gaan, ik lees hier zoveel reactie's waarvan ik denk, ja die gun ik het, dus Margriet, ik wens jou heel veel succes met het kiezen!!
Succes allemaal ; )

Groetjes Marie-Claire

Conny zei

Ja hoor, ook ik vind dat hij naar de dochter van Everien mag. Diep respect voor zo'n doorzettingsvermogen!

Marsha zei

Ik zou het tasje aan mijn moeder geven. Ze is inmiddels al 2x aan haar arm geopereerd, heeft nog steeds heel veel pijn en zit nu ondertussen ook al een jaar thuis van haar werk. Ze woont nu een jaar in haar eigen huisje is voor het eerst in 40 jaar helemaal alleen en dat vind ze verschrikkelijk. Ik probeer zo veel ik kan naar haar toe te gaan of haar te bellen dus dit tasje zou haar zeker heeeeel erg op kunnen vrolijken ;-)

Marsha

Mariëlle zei

Dit tasje zou ik graag willen maken voor een vriendin die vorige week te horen heeft gekregen dat ze vlekjes op haar lever heeft.In de darm zit een tumor van 40 cm en toch gaat ze er voor knokken samen met haar man en twee jonge kinderen.Ze heeft altijd zo gezond geleefd ,onvoorstelbaar!Ik wil ze met dit tasje graag een hart onder de riem steken!

madebyme zei

Ik zou dit leuke tasje heel graag aan mijn oma willen geven. Ze staat altijd voor mij klaar en als ze denkt dat ik het nodig heb steekt ze een kaarsje voor me aan. Ontzettend lief, dagelijks ga ik bij haar langs maar toch zeg ik te weinig dat ik van haar hou. Misschien is dit de manier om het nog eens extra te laten weten?

Liefs Melanie
ma-de-by-me.blogspot.com

Tamara zei

ik zou hem aan vriendinnetje geven die de laatste weken zoveel tegen slagen heeft terwijl het jaar al niet zo lang is begonnen.. even een hart onder de riem om te laten weten dat ik aan haar denk.. xx Tamara

Tamara zei

ik zou hem aan vriendinnetje geven die de laatste weken zoveel tegen slagen heeft terwijl het jaar al niet zo lang is begonnen.. even een hart onder de riem om te laten weten dat ik aan haar denk.. xx Tamara

Maartje zei

Zo'n leuk, lief tasje zou ik wel aan mijn duo-partner op school willen geven. Ze is nog single. Het is zo'n leuke, lieve vrouw dat ik weleens denk dat vrijgezelle mannen hun ogen in hun broekzak hebben.

Anoniem zei

Hallo Margriet,

Ik zou het tasje maken voor mijn dochter. De laatste tijd heeft ze heel veel voor mij gedaan (en betekent), omdat ik met mijn gezondheid aan het kwakkelen ben.

Groetjes en zelf ook een hele fijne valentijn.

Groetjes Hedy

Ineke zei

Aan wie ik dat tasje zou willen geven??
Aan al mijn lieve ontzettend gemotiveerde collega's.
Die ondanks de vele bezuinigingen elke dag weer alles op alles zetten om de bewoners van ons verzorgingstehuis een fijne oude dag te geven.
Ook in hun spaarzame vrije tijd nog allerlei activiteiten voor hun organiseren.
We gaan voor het eerst in april met 20 bewoners op vakantie en zijn al maanden bezig met de organisatie daarvan allemaal in onze vrije tijd.
Wij hebben een SUPER team en ik ben trots daarbij te horen.

Ineke zei

Aan wie ik dat tasje zou willen geven??
Aan al mijn lieve ontzettend gemotiveerde collega's.
Die ondanks de vele bezuinigingen elke dag weer alles op alles zetten om de bewoners van ons verzorgingstehuis een fijne oude dag te geven.
Ook in hun spaarzame vrije tijd nog allerlei activiteiten voor hun organiseren.
We gaan voor het eerst in april met 20 bewoners op vakantie en zijn al maanden bezig met de organisatie daarvan allemaal in onze vrije tijd.
Wij hebben een SUPER team en ik ben er trots op daar deel vanuit te mogen maken.

Anoniem zei

Thanks for posting, I like this blog!

generic paxil

Binggo zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Sultanlido zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...