Pagina's

woensdag 20 april 2011

Keukenhof

Ter gelegenheid van de 81e verjaardag van mijn moeder toog ik gisteren in alle vroegte samen met mijn moeder en mijn 3 zussen naar de Keukenhof.Zo'n vierendertigduizendtweehonderdachtenveertig-andere-mensen-die-ik-niet-kende hadden op deze doordeweekse dinsdagochtend hetzelfde idee.....


Het was de eerste keer in mijn 41-jarig bestaan dat ik er kwam en ik moet zeggen de bloemen zijn werkelijk schitterend!

Maar de bollenvellen die je zomaar gratis en voor niets langs de kant van de weg kunt spotten vond ik zeker net zo mooi.


Ik geloof dan ook niet dat ik snel nog eens naar de Keukenhof toe ga.

{Ik heb de kinderen voorgesteld dat ze me er voor mijn 81e verjaardag nog maar een keertje in mijn rolstoel door heen moeten rijden.}

Na alle bloemenpracht te hebben aanschouwd besloten we van het mooie weer te gaan genieten aan het strand in Noordwijk.


We hebben geluncht en gedineerd in een leuke strandtent en natuurlijk ook nog wat gewinkeld.Want jeetje, stel je voor, een dagje uit zonder te winkelen kan er bij de familie T. niet in!Het was een perfecte dag.
Alleen jammer dat ze deze pumps niet meer in mijn maat hadden.....6 opmerkingen:

anja curvers zei

Prachtige foto's Margriet en inderdaad een heel geslaagd dagje zo te lezen. gefeliciteerd met je moeder en die pumps ooohhh geweldig toch.

Johanna zei

GEWELDIG hoe je dit beschrijft... en die bloemetjes kun je hier bij ons gratis buiten zetten ;)

Marina zei

Iets doen met je familie is het allermooiste cadeau!
Ik heb vanuit Belgie al wel een 3 tal keer de bloemen gaan bewonderen, telkens anders, en eens je er geweest bent wil je terug.
Nog veel plezier met de verjaardag van je moeder!

hokje zei

Al was de keukenhof dan misschien niet helemaal jouw ding; jullie hebben volgens mij wel een heel gezellige dag gehad (en dat is toch het belangrijkste ;))

Fijne zonnige dag,
Miranda

ps. En natuurlijk nog gefeliciteerd met je moeder...

Theetante San zei

Dat ziet er uit als een hele gezellige dag! En een dagje uit met je familie is altijd gezellig! Waar je ook naar toe gaat, toch?

Groetjes San

Miranda zei

Nou wat leuk, dat is bij mij om de hoek! ( oke, oke, ik ben er ook nog nooit geweest maar ooit wil ik zeker eens kijken! ) Het klinkt als een hele gezellige dag! Leuk hoor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...