Pagina's

woensdag 27 april 2011

Nichtjes

Al 15,5 jaar zijn ze nichtjes; Ivy en Cartiche.

We hebben nog 4 nichtjes meer , maar Ivy & Cartiche zijn de jongste meisjes van de familie. Bij feestjes en partijen zoeken ze elkaar altijd op, omdat de andere 4 nichtjes allemaal net wat ouder zijn. Ze kunnen het alle 6 prima met elkaar vinden hoor, begrijp me niet verkeerd, maar toch merk je het leeftijdsverschil.Papier is van MLS
Geinspireerd door
deze layout


Als je heel jong bent dan maakt dat leeftijdsverschil niet zoveel uit. Maar als je wat ouder wordt dan worden de verschillen ineens heel groot.

De kleintjes zitten nog op de lagere school en praten over glitterstickers, my-little-ponies en ander soort van kleine-meisjes-geneuzel.

De grotere gaan al naar De Middelbare en bespreken dingen die er pas écht toe doen in het leven: wie-heeft-het-met-wie, long-lasting-mascara en wat-moet-ik-aan-vandaag?
Tegenwoordig zitten we in de periode dat de jongste nichtjes het óók over de long-lasting-mascara, jongens en tussenuren hebben.


Maar de ouderen zijn ze alwéér een stapje voor en praten over uitgaan, rijlessen, universiteit en vakanties op Gersonisos.
Maar gelukkig kunnen de jongsten goed met elkaar overweg.

Het is echt jammer dat ze zo ver uit elkaar wonen (de ene zelfs helemaal in België) en elkaar , m.u.v. een enkel logeerpartijtje, alleen met familie-aangelegenheden zien.


Ik vergeet nooit die keer dat we met de hele familie weer eens een paar huisjes hadden gehuurd en dat wij als eersten arriveerden.

De kleintjes pikten gelijk de grootste kamer MET TELEVISIE in!

Je had de groten eens moeten horen!


Nee, 'die kleintjes' staan hun mannetje wel binnen de familie!9 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Hij is weer leukkkkk!!!! En die "kleintjes" hebben gelijk hoor, ze laten zich tenminste niet het kaas van hun brood eten!
Leuk papier ook, volgens mij....ergens in die grote stapel... die ik evengoed ben blijven verzamelen...ligt ook nog deze serie... ik zal eens gaan spitten, want ik vind 'em zóóó gaaf!
Groetjes Elly

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Margriet.

Liefs Riet.

anja curvers zei

Prachtig Margriet en dan dat verhaal erbij zo leuk.

Johanna zei

Leuk LO, lekker vrolijk! en het verhaal erbij is geweldig. Het verhaal maakt de foto vaak nog meer!

Groetjes, Johanna

Annemieke zei

leuk, leuk, leuk!! vind de thickers ook erg gaaf!!!
Groetjes, Annemieke

Scrappertje zei

Leuke layout Margriet! Die wolkjes zijn leuk. Ik vind het trouwens ook heel leuk om je verhalen te lezen. Heel herkenbaar, bij ons in de familie gaat het ook zo.

Unknown zei

ze hebben groot gelijk .....gave lo ook heerlijke kleurtjes ook.
fijn weekend groetjes ,lean en ook nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog.

Marie-claire zei

Ook weer zo'n leuke LO!
Bedankt nog voor je mail ; )

Groetjes Marie-Claire

D@nielle zei

mooie !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...