Pagina's

donderdag 21 april 2011

Verstoppertje

Okay peeps, nu is het niet meer leuk!
Kunnen jullie me even vertellen waar ik mijn Jillibean vlinders heb gelaten?
Weet je wel, die ik al zo mooi had uitgeknipt en samen in een gripzakje had gestopt, zodat ze klaar waren voor gebruik?

{Mits je ze kan vinden natuurlijk.....}

En als je dan toch bezig bent ook meteen maar verklappen waar ik dat kleine velletje met Hero Arts tekststempels heb verstopt?En what about mijn spijkerjasje??
Ik ben je eeuwig dankbaar!!

5 opmerkingen:

Ellen zei

Zeg SLODDERVOS, misschien moet je een lijstje maken waar je de dingen verstopt...;-)))

Groetjes Ellen

Marie-claire zei

O, jee verder alles goed?? Hahahaha!

Groetjes Marie-Claire

Karin zei

Haha dat heb ik nou zo vaak. Weken een ingekleurd afdrukje kwijt om het vervolgens op de meest onmogelijke plek weer terug te vinden.

Mariska zei

Dan werd er bij ons altijd gezegd: "Het ligt waar je het het laatst hebt neergelegd" Ja haha. Maar kan erg vervelend zijn als je iets neer weer terug kunt vinden...

Splashes of Pink and Mint zei

Ja zeg... let nu toch eens op! Daar heb ik nou nóóóit last van! Denk even zennnn.... adem in adem uit, wie weet schiet het je wel weer te binnen....of niet.... dan wordt het gewoon weer opnieuw knippen....

En je berichtje net op m'n blog made me smile, ja, ik ben weer "terug"! En ik vind het heerlijk. Na een moeilijke periode (op scrapgebied hoor, gelukkig niet privé!)heb ik eindelijk het plezier weer terug en ik geniet er weer met volle teugen van. Vond het zo grappig dat je het opmerkte! Maar ja, we "kennen" elkaar inmiddels al een heel tijdje!
Hele fijne paasdagen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...