Pagina's

dinsdag 29 januari 2013

Bloemenlabel Stampin' Up!


Aloha!Vandaag mijn allereerste werkstukje met producten van Stampin' Up! 

 
Gebruikte SU! materialen: Best of Everything Stamps (pag.76), Stampin' Pads Regal Rose + Melon Mambo + Real Red + Old Olive (Pag.153), Ribon Grosgrain Stitched Real Red (pag.173), Pearl Basis Jewels (pag.175)Ik vind het héérlijk om labeltjes te maken. Gewoon een klein projectje, lekker 'snel' klaar.....

 


En ooooooh het was gisteren net als op 5-12 toen ik die doos van maar liefst 10,4 kg mocht uitpakken!!Ik had geluk, want omdat ik instapte tussen 22 januari en 22 maart ontving ik 25% MEER in mijn starterset. D.w.z. ik mocht voor een bedrag van € 219,- aan Stampin' Up! producten uitkiezen en hoefde er 'maar' € 129,- voor te betalen. En daarbovenop kreeg ik van Stampin' Up! ook nog voor € 60,- materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren... en... en.. en)


Mocht je je afvragen hoe het nou werkt, demonstratrice zijn,  dan vind je hier nadere uitleg.
 7 opmerkingen:

Mariken zei

Wat leuk Margriet, ze zijn geweldig mooi geworden! En het is inderdaad verleidelijk, lijkt me hartstikke gezellig om te doen, alleen een probleem...waar haal ik de tijd vandaan?
Jij veel plezier hiermee, en ik volg je mooie creaties!
Groetjes Mariken.

Unknown zei

Wat ben jij snel en wat zijn je labeltjes leuk!

liefs,
Samantha

Yolanda zei

Inderdaad altijd handig van die labeltjes! De vorige vind ik ook hartstikke leuk. Ik ga je volgen, hoef ik niets te missen haha. Groetjes Yolanda

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Geweldige labels.

Sientje zei

Leuke labels, de labels die je eerder al maakte zijn ook erg mooi. Gebruik je een stans voor je labels? Ik vind die embossing stiksels erg leuk.

hokje zei

Superleuk! En wat een feest om een doos vol mooie spullen te mogen uitpakken...

Fijn weekend. Groeten, Miranda

Sandy zei

Wat zijn deze leuk zeg! Kun je me vertellen hoe je dat randje van de de labeltjes maakt?
Groetjes Sandy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...