Pagina's

vrijdag 24 mei 2013

Kadoosje vol gelukVoor mijn dochter die midden in haar schoolexamens zit had ik een doosje vol geluk gemaakt.Pfieuw.......ik hoop dat het geholpen heeft; fingers crossed plies. 


Dit doosje heb ik ook al op enkele parties gemaakt. Super simpel om te maken; je moet alleen even weten hoe en dat kom ik je graag leren! Heb je een groepje van 4 tot 6 creatieve dames en heb je zin in een gezellige, creatieve avond, neem dan even contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden.En mocht je nu zelf geen groepje bijeen kunnen krijgen, maar zou je toch graag zo'n doosje maken of kennis maken met de producten van Stampin' Up!, dan kun je ook eens mij thuis in Veldhoven aanschuiven om een make-and-take te volgen. Binnenkort volgen er weer nieuwe datums. Dus houd mijn blog in de gaten, want vol = vol. 
 


9 opmerkingen:

Knutsel en Zo zei

Een supermooi doosje Margriet en inderdaad maar hopen dat de examens goed zijn gegaan!
Spannend!

Groetjes, Karin

Judith zei

... spannend!
Succes voor Ivy!
Moet lukken met zo een gezellig doosje

Wilma zei

Wat een schatje! En succes voor je dochter!

Ellen zei

Natuurlijk heeft dit geholpen! Het ziet er zo leuk uit! Spannend tijd is dit. Ik duim mee.
Groetjes, Ellen

Unknown zei

Heel leuk doosje! Ik heb hem deze week bij Annemarieke gemaakt op een make & take avond :) echt zo gaaf! Gelukkig heeft zij meer ponsen en stempels dan ik, maar ik kan hem gewoon met de materialen maken die ik heb natuurlijk! Op de foto lijkt hij trouwens echt groot haha...
Groetjes Miriam

anja curvers zei

Gaaf doosje hoor dat moet toch wel helpen zeg. Succes. Hier ook een eindexamenkandidaat zal blij zijn als de examens achter de rug zijn.

José zei

Super gaaf doosje!
Ene....voor je dochter zal ik duimen...
Gezellig weekend en groetjes,
José

José zei

Super gaaf doosje!
Ene....voor je dochter zal ik duimen...
Gezellig weekend en groetjes,
José

Helen zei

natuurlijk helpt dit (cross my fingers); heel leuk. Hoop je binnenkort weer te zien bij een avondje SU. Groetjes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...