Pagina's

vrijdag 31 mei 2013

Retired list Stampin' Up!Vandaag is zijn de officiële 'retired' lijsten van Stampin' Up! uitgekomen. De lijsten met producten die uit de collectie gaan.


Je vindt ze hier:

(en voor de 40-plussers onder ons; eerst even je leesbril erbij pakken want de lettertjes zijn zooooooo verschrikkelijk klein....)Retired list stempels (klik)


Retired list accessoires (klik)

Sommige artikelen worden met korting verkocht, andere gaan tegen de normale prijs weg en daar waar een kruisje achter staat zijn inmiddels al uitverkocht.Dus mocht je nog artikelen van de lijst willen, wacht dan niet te lang want de artikelen zijn nog slechts verkrijgbaar van 31-5-2013 tot 1-7-2013, maar zolang de voorraad strekt..........Zo gaat ook deBest of Everything set eruit. Snap je dat nou??

 
Dit was de eerste set die ik aanschafte en nog steeds één van mijn favorieten. HIer wat dingetjes die ik ermee maakte.....Ti's haast misdadig gewoon, dat die eruit gaat! Waar kan ik een klacht indienen? (-;


Welnu, wat ik dus wil zeggen is wacht niet te lang met bestellen als je iets perse nog wilt hebben. Ik verzamel de komende week wat bestellingen en zodra ik voldoende bij elkaar heb, doe ik de bestelling de deur uit (uiterlijk 7 juni).Fijn weekend!
1 opmerking:

Helen zei

Hoi hoi, heb net even de lijstjes naast de catalogus gelegd, wat gaat er veel uit. Komt natuurlijk ook weer veel moois voor terug. Ga maar eens een selectie maken wat ik graag wil hebben van de retired list en dan mail ik je snel even. Groetjes, Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...