Pagina's

maandag 20 mei 2013

Kadoosje

Oeps, wat is het al weer lang geleden dat ik een blogpost geplaatst heb!In deze tijd van het jaar heb ik het altijd erg druk i.v.m. alle tenniscompetities waaraan onze gezinsleden deelnemen. Je bent daar gewoon een hele dag (of twee, zoals ik die aan 2 verschillende competities deelneemt) kwijt. Ook manlief speelt een dag (dus ook zijn karweitjes in en om het huis blijven liggen) en onze zoon tennist, waarnaar wij natuurlijk 'moeten' gaan kijken. Tot voor 2 jaar geleden speelde dochter ook nog een dag en dan was de week helemaal met tennis gevuld.....Zij is dit jaar helaas gestopt met tennis. En ik vind het superleuk om te doen, maar ben na 7 weken ook altijd blij als het weer voorbij is, omdat er thuis stiekem van alles blijft liggen.Zo ook het creatieve deel dus. )-: En dat komt mijn Stampin' Up! bussiness niet ten goeden kan ik je zeggen. En ik wil er nog wel zo graag alles uithalen wat er in zit, want ik vind het zoooooooo leuk om demonstratrice te zijn!! 
Maar goed, het is zoals het is en anders was het wel anders.......
Vandaag dus maar eens aan de slag gegaan. Te beginnen met dit kadoosje in de Subtles kleuren Marina Mist, Certainly Celery en Pretty in Pink. Eerlijk gezegd moet ik wel een beetje wennen aan die zachte kleuren hoor; geef mij maar de felle kleurtjes!


 
 Behalve de bovengenoemde inkten heb ik de volgende producten ook gebruikt:
  • Bloem: Mixed Bunch Stamp + Blossem Punch + Designer Button + Linen Thread
  • Blaadjes: Hearts a Flutter die + stamp
  • Tekst: Itty Bitty Banners die + stamp
  • Stippeltjes: Distressed Dots stamp
  • Lint: Stitched Grosgrain Ribbon Pretty in Pink
  • Papier: Whisper White + Polka Dot Parade
 


En nu weer snel verder!Ik mag deze week weer 2 parties gaan geven en die moet ik nog voorbereiden. Heb er SUPER veel zin in. (((-:Tot gauw!


6 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk Margriet. Ik vind de kleuren juist wel mooi zo zacht. Al ben ik ook dol op wat fellere kleuren. Wat heerlijk dat je deze week 2 keer aan de bak mag met een party. Heel veel succes.
Liefs Angelique

Riet zei

Prachtig Margriet.

Liefs Riet.

Unknown zei

Wat een mooi kadoosje heb je gemaakt. Ik ben eerlijk gezegd ook meer van de felle kleuren, maar deze pasteltinten passen zo mooi bij elkaar! Echt mooi gemaakt zeg. Succes met de party's deze week :)
Groetjes Miriam

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Superleuk. En veel plezier met je party's

Ellen zei

Druk, druk, druk... Wie kent het niet?! Maar uiteindelijk is er ook altijd knutseltijd te vinden. Gelukkig. Je kadoosjes zijn leuk. Ben heel benieuwd wat je op de party's gaat doen.
Groetjes, Ellen

Marijke zei

Erg mooi is je kadoosje in zachte kleuren, zelf ben ik ook meer van de heldere kleuren. Succes met de party's en het tennis gebeuren.
Groetjes,
Marijke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...