Pagina's

donderdag 28 november 2013

Stampin' Up! Convention deel IVHet programma van dag 1 was om 16.45 uur afgelopen, maar volgens mij was het al later. Tel daarbij een kwartier in de rij staan voor je jas op en we hadden nog amper 2 uur om naar het hotel terug te gaan, ons op te tutten voor het gala c.q. The Awards Night (een soort Oscaruitreiking, maar dan anders), te eten en weer terug te keren naar het Conferentiecentrum.
Pffffffft het moet vast een man zijn geweest die dat schema bedacht heeft!! Ik zeg het je; onmogelijk voor een vrouw!!!!Na eerst een poosje gediscussieerd te hebben waar we gingen eten, belandden we bij Italiaan Gio.

Miranda, Carin, Agnes, Flora, Ikke
Wel, Gio had goed zijn best gedaan. Gio gooide al zijn Italiaanse charmes in de strijd en Gio had volgens mij een oogje op onze Miranda.......(-; Zelfs nadat we al afgerekend hadden, stond hij erop ons een dessert van het huis aan te bieden. Damn......daar hadden wij helemaal geen tijd voor! Maar ja, tegen deze aantrekkelijk ogende toetjes en zoveel Zuid-Europese hoffelijkheid (uiteraard in die volgorde van belangrijkheid) konden wij dames onmogelijk weerstand bieden.....De toetjes riepen er ook gewoon om om opgegeten te worden!!
Met het gevolg dat we naar ons hotel terug moesten sprinten, geen tijd meer hadden om te douchen en al weer als één van de laatste het Conferentiecentrum binnen kwamen. 
{Op die manier waren we de extra calorieën snel kwijt, dat dan weer wel.}
Oké tijdens The Awards Night werd iedereen die het afgelopen jaar iets bijzonders had gepresteerd in het zonnetje gezet. Was het een héél bijzondere prestatie dan werd je met je collega's-van-de-afdeling- bijzondere-prestaties op de foto gezet. Was het een iets minder bijzondere verrichting dan mocht iedereen die het betrof over het podium lopen, zwaaien, huppelen en genieten, waarbij de muziek flink werd aangezwengeld en het publiek keer op keer weer enthousiast een staande ovatie weggaf. Hartstikke Amerikaans en overdreven, maar ooooooooh zooooooo leuk!Mijn upline Miranda mocht maar liefst 9 keer(!) het podium op! Wow, wat een triomf; diepe buiging voor Miranda!! Hier zie je haar in het midden van de belangstelling, het mooiste meisje van het bal, een echte diva in haar mooie jurkje en ontwapende lach.....  Als Gio in het publiek had gezeten, dan had ze die 9e keer echt niet gehaald, maar dat terzijde  (-;Ook ik mocht een keer het podium op, niet voor een foto, maar wel voor het applaus... Niks voor mij hoor, ik zit toch echt liever in het publiek!Ikke, Agnes, Kety, José
Wheeeeh, stomme foto, stom pak (speciaal gekocht, maar volgende keer toch maar een jurkje)!
Zo ging het maar door en door, applaus na applaus en aansluitend volgde er een feestavond met een band.

Ook stond er een pasfotohokje, zo eentje die je ook op het station ziet. Hah, dát vind ik dan weer wél leuk!

Miranda en ikEn hier met mijn Around The World Challenge blog maatjes Sam Donald (E), Barbara Meyer (O) en Jenni Pauli (D).Oké, tot zover de vrijdag.Ook de zaterdag zit boordevol verhalen en belevenissen, maar de tijd ontbreekt me er uitgebreid over te vertellen. Er was een centrale opening met creatieve ideeën met producten uit de lopende, maar ook uit de nieuwe catalogus. Het is nog ten strengste verboden deze nieuwe producten te laten zien. Er was een sessie met als onderwerp 'hoe vind ik nieuwe klanten', waarin je veel tips kreeg en natuurlijk diverse Price Patrols (loterijen). Soms kreeg* iedereen een prijs en een andere keer weer alleen een groep demo's. Ik was ook een keer de gelukkige.
(Ik zet kreeg* met een sterretje, want krijgen is een groot begrip. Ik wil het niet laten overkomen alsof de demo's die aanwezig waren schandalig verwend werden en de demo's die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn achtergesteld worden. Dat is niet zo, want door de hele hoge toegangsprijs betaal je eigenlijk een groot gedeelte van hetgeen je krijgt zelf.)Ikke, Miranda, Miriam

 


2 dagen lang inspiratie, educatie, feest vieren en bovenal héél véél plezier. En wil je nu echt een goede indruk krijgen van hoe het was klik dan even op de volgende link
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FH1drTGrYyo

Ik heb er nog steeds geen moment spijt van. Stampin' Up! heeft me al zoveel gebracht en de Conventie had ik voor geen goud willen missen en geniet nog steeds van alle indrukken die ik heb opgedaan!Volgend jaar is de Conventie in Brussel. Misschien wil jij daar na het lezen van dit alles ook wel bij zijn? Schrijf je dan nu in als demonstratrice Bij Margriet en wie weet kunnen we samen gaan!Liefs en

 

4 opmerkingen:

Helen zei

Wat een geweldige belevenis en ervaring. Heerlijk dat je zo genoten hebt en nog nageniet. Zie je gauw ;-) Helen

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Geweldig, ik ga je verhaal jatten, met credits uiteraard... Te veel eer! (echt negen keer?) maar wat een verhaal. geweldig! Dikke knufel. Trouwens, je zag er geweldig uit.

Gerdine zei

Erg genoten van je verslag!

Marie-claire zei

Weer heerlijk genoten van je verhaal! Maarre ik vond je er geweldig uit zien met dat pak!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...