Pagina's

dinsdag 11 maart 2014

Fijn weekend met dikke damesOooh wat is het toch heerlijk weer! Ik word hier wel zo vrolijk en krijg er accubakken vol energie van.


Misschien daarom dat ik ook zo'n fijn weekend had....
Op zaterdag volgde ik samen met mijn zussie bij www.indekunstkeuken.nl een workshop "Dikke Dame schilderen". Ken je die dames? Ik vind ze zo leuk hè en hun decadente uitstraling echt geweldig.....Tis jammer dat ik het resultaat al op mijn creatieve facebook-pagina heb laten zien, maar anders had ik er een prijsvraagje aan verbonden met de vraag of jullie konden raden welk schilderijtje door mij gemaakt is....?Na afloop van de workshop belandden zus en ik op het terras. We hadden het laatste tafeltje in het zonnetje en wat was dat genieten zeg! Hier een foto van ons onze schilderijtjes
Van me zus
Van mijHad je mijn schilderijtje goed geraden?
Bij thuiskomst kon ik het niet laten mijn Fat Lady in Black nog even wat diamanten sieraden te geven. Ik vond het schilderijtje nog zo plat. Het komt vast door mijn scrapachtergrond dat ik er graag wat diepte in had.De Lady in Red had ik (als enigste van de groep) op de workshop zelf al voorzien van wat blingbling.


{I love blingbling namelijk!}Ik vond het echt superleuk om te doen. Ik ga me misschien nog wel eens aan een groter schilderij wagen, dat dan niet voorgetekend mag zijn, maar puur Margriet. 
En met de weersvoorspelling op zondag en nog een paar cadeaubonnen in de la bedachten dear husband en ik dat het wel eens een goed idee kon zijn om naar Sanadome af te reizen. Nou ik kan je zeggen, het was een verdomd goed idee!!Van de ene kant jammer dat ik er, na een klein uurtje rijden, bij aankomst achter kwam dat ik mijn bikini vergeten was......
ongelofelijk muts die ik ben!
Van de andere kant hep ook dit nadeel weer een voordeel en ben ik nu een hele fraaie framboise bikini rijker.....


 
 Beachlife Swimwear - Framboise - BadmodeInclusief prachtige pareo......

GLUNDER (((((-;
[NB eventuele gelijkenissen met die decadente dikke dames uit bovenstaand bericht berusten op louter toeval!]


1 opmerking:

Colien zei

Gave schilderijtjes en je hebt de jouwes leuk gepimpt/geblingt!
En wat een straf om met zulk weer aan het zwembad te liggen, echt tobben, zeg! ;)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...