Pagina's

woensdag 7 mei 2014

Bedanklabels


Door mijn overvolle agenda (nee, ik leer het nooit) en een florerende business lukte het me even niet om bedanklabeltjes te maken.Marie-Claire was zo lief om me te helpen en maakte deze schitterende labels voor mij, voor jou.....
 
En ooooh, wat was ik dankbaar voor haar hulp! Precies toen ik het nodig had.Ze maakte labels in de oh-zo-mooie-Marie-Claire-stijl, met de Scalloped Tag Topper Punch en de stempelsets Off the Grid, Simply Stars en Gorgeous Grunge. De tekst Thanks is gestempeld met een stempel uit de Hip Hip Hooray kit en het hartje is het hartje van de uilenpons. Als je deze prachtige tags ziet dan is het toch onmetelijk jammer dat de Simply Stars en de Off the Grid stempelsets uit de collectie gaan verdwijnen. )-:Natuurlijk komt daar ook weer een heleboel moois voor terug, maar toch......Marie-Claire, nogmaals heel hartelijk thanks voor je hulp! Wil je meer van Marie-Claire's werk zien, bezoek dan vooral haar blog ook eens!(Enne.....wil je een enige-echte-originele-Marie-Claire ontvangen, dan moet je een bestelling plaatsen. Ik heb der nog een paar. (-;)
10 opmerkingen:

Peet752 zei

Jaaa ze zijn leuk en ik snel kijken op haar blog.

groetjes, Peet

Miranda V zei

Gave labels!

Colien zei

Superleuk zijn ze! Net als al je andere labels :) Maar wel fijn om hulp te krijgen, ze zijn tof!
grtz.Colien

Marie-claire zei

Heel graag gedaan, Margriet! ;-)

Groetjes Marie-Claire

Unknown zei

Dat is lief! Ze zijn erg leuk. Ik vind het ook super jammer dat de off the grid eruit gaat.
Liefs Angelique

martina's kaartjes zei

deze zijn superzzz ! heel erg mooi
grtjs,martina
x

José zei

Wat een super gave labels zijn het geworden! Je boft maar met de hulp van Marie-Claire!
Groetjes,
José

Eefje Selder zei

Wat een prachtige labels heeft ze weer gemaakt. Vergeet er geen te bewaren van deze collecter items :)

Gerdine zei

Gaaf!

Marlies zei

Thanks voor je mooie label, ik bewaar alles... liefs, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...