Pagina's

woensdag 14 mei 2014

Reorganisatie Bij Margriet - weekly deals


Hé wat is rustig Bij Margriet denk je misschien wel.
Is ook zo, op bloggebied. Maar dat wil niet zeggen dat ik aan het niksnutten ben......integendeel!!Ik ben KEI hard aan het werk om de boel privé in combinatie met mijn werk en met Stampin' Up! beter georganiseerd en in balans te krijgen. En dat kost tijd. En kruim. Een heleboel kruim.[Met dat kruim zou ik zo alle Hema-vestigingen kunnen bevoorraden met een weekvoorraad aan kruimeltaarten] 


En doorzettingsvermogen ook. Al loop ik soms als een zombi door het huis, dit keer geef ik niet op! Wat anderen ook zeggen. Dit keer ga ik mijn droom achterna.Maar even dreigde de het kaarsje uit te gaan. En had ik echt verschrikkelijk veel behoefte aan een vrije dag....Gelukkig had ik die blijkbaar verdiend........


En dat was gisteren. Ik hoefde helemaal NIKS van mezelf!Om 07.30 werd ik wakker van de kinderen, maar viel daarna weer als een blok in slaap. Om vervolgens pas om 10.00 wakker te worden.{Zie je, ik had het nodig} En daarna heb ik gewoon nog tot 12.00 uur in bed gelegen; een rondje makend door de indrukwekkende visuele wereld van mijn nieuwe iPad (die ik helemaal-voor-mezelf-alleen gekocht heb. Wat een luxe; zo'n grote uitgave doe ik nooit helemaal-voor-mezelf-alleen) en luisterend naar de regen die met bakken uit de hemel kwam.
Heerlijk zo'n dag! Het voelde als ouderwets spijbelen. (Daar was ik vroeger ook goed in.) Zou ik vaker moeten doen!Nu kan ik er weer ff tegenaan. Heb het nodig, want vrijdag ga ik iets spannends doen....... 
Daarover later meer (-;Oh ja, de weekly deals nog, als een goed demonstratrice beaamt:

Maandag 19 mei ga ik weer bestellen, voor het geval dat.....
1 opmerking:

Marianne Schut zei

Hai Margriet, heerlijk toch zo'n wel verdiende snipperdag! Vooral omdat je er dit keer ook echt aan toegegeven hebt om dan ook niets te plannen en maar gewoon te zien hoe het loopt! Vaker doen, zou ik zo zeggen! Ben benieuwd naar wat voor een spannends je morgen gaat doen, we zullen het vast wel weer lezen op je blog! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...