Pagina's

vrijdag 30 mei 2014

Bye Bye - zwaai zwaai en nieuwe actie demonstratrice worden

Hoi hoi,Eindelijk zijn dan ook in Nederland de lijsten met producten die uit de collectie gaan bekend.Met een lach en een traan zeg ik bye bye, zwaai zwaai naar een heleboel schitterende producten. Sommigen zullen vanaf vandaag met korting worden verkocht, maar let op: zolang de voorraad strekt! Uit ervaring weet ik dat het snel gaat; vorig jaar waren de populairste producten de eerste dag al uitverkocht. Vanmiddag om 16.30 uur doe ik een extra bestelling de deur uit. Wil je nog perse iets hebben, geef het me dan voor 16.00 uur door. De volgende bestelling is 2 juni (of eerder bij voldoende belangstelling). Klik hier voor de lijst met stempels die verdwijnen en hier voor de lijst met accessoires. .Eén van de stempelsets die uit het assortiment verdwijnt is de Off the Grid en dat vind ik zooooo jammer. Op deze kaart heb ik hem nog maar eens gebruikt.
Daarnaast heeft SU voor alle twijfelaars onder ons (-; weer een nieuwe laag-drempelige instap-actie bedacht. Je kunt nu al instappen voor € 65,00 en kiest dan voor € 70,00 aan producten (ook al een beperkte keuze uit de nieuwe catalogus) en profiteert van alle extra's die Stampin' Up! te bieden heeft, waaronder de standaard 20% korting. Deze actie loopt t/m 30 juni 2014.Naast deze leuke actie kan je ook nog voor het 'gewone' instappakket kiezen. Je stelt dan zelf een pakket t.w.v. € 175,00 samen, waarvoor je slechts € 129 betaalt. 
Geïnteresseerd? Bel of mail me geheel vrijblijvend en ik vertel je alle ins en outs. Ik zou je heel graag in mijn gezellige team verwelkomen!Tot slot; vandaag heb ik weer een nieuwsbrief verstuurd. Sta jij niet op mijn lijst, maar zou je hem wel graag ontvangen? Stuur me dan even een mailtje en hij komt voortaan naar je toe.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...